21. september 2021
Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En personlig fortælling om at være ordblind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En personlig fortælling om at være ordblind
Stevns - 15. september 2021 kl. 13:12

Både børn og voksne får et unikt indblik i, hvordan det er at leve med ordblindhed, når Stevns Bibliotekerne inviterer til foredrag med den populære foredragsholder Jesper Sehested.

Det sker torsdag 16. september klokken 19 til 20 på Tinghuset i Store Heddinge.

Folkeskolen var aldrig en succes for Jesper Sehested.

Han gik ud af niende klasse med 71 fejl i diktat, men i dag har han alligevel både uddannelse, er forfatter og har egen virksomhed. Og så har han holdt foredrag om ordblindhed for mere end 10.000 mennesker på blandet andet skoler og biblioteker landet over.

Ud fra egne oplevelser, fortæller Jesper med humor og i øjenhøjde om hvordan man kommer gen-nem 10 år i folkeskolen uden at knække læsekoden. Han fortæller om sin vej ud på den anden side, og hvordan han alligevel overkom udfordringerne med bogstaverne.

Jesper Sehested er fortaler for at være åben omkring sine læseudfordringer, og en øjenåbner for ham var, da han fandt ud af at fejl ikke er farlige - men at de faktisk kan være rigtig sjove og lærerige, og i sidste ende kan bringe dig videre mod det du gerne vil opnå. Så tag dine drømme med til foredrag, og lad Jesper vise, at vejen derhen ligger lige foran dine fødder.

Foredraget er for alle. Billetterne er gratis og skal hentes på www.stevnsbib.dk/begivenheder eller på biblioteket i den betjente åbningstid. Du kan også læse mere om foredragsholderen på Etlivsomordblind.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk