17. juni 2019
En legeplads til Hellested Friskole var ét af de LAG-støttede projekter, der blev gennemført i 2018. Foto: Henrik Fisker
En legeplads til Hellested Friskole var ét af de LAG-støttede projekter, der blev gennemført i 2018. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En million ligger klar til lokale projekter - hvis du har en god idé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En million ligger klar til lokale projekter - hvis du har en god idé
Stevns - 15. januar 2019 kl. 06:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udvikling Stevns giver tilskud til projekter, der hjælper med at udvikle Stevns Kommune. I år er der én million kroner i puljen, som kan søges senest 1. februar.

Udvikling Stevns uddeler hvert år midler fra EU - de såkaldte LAG-midler - til både privatpersoner, foreninger og erhvervsvirksomheder, hvis deres projekter kan skabe flere jobs, øge turismen eller gøre Stevns til et mere attraktivt sted at bo.

I år er der 1 million kroner til fordeling mellem de projekter, som Udvikling Stevns godkender til støtte. LAG-koordinator Thomas Christensen ser frem til at modtage nogle kvalificerede projektansøgninger inden 1. februar, hvor der er ansøgningsfrist for at søge midler i 2019:

- Hvis du går med en god idé, som på den ene eller anden måde kan styrke udviklingen af Stevns, vil jeg opfordre dig til at tage kontakt til Udvikling Stevns. Vi vender gerne idéen med dig og hjælper dig med at gøre din projektansøgning skarp, fortæller Thomas Christensen.

Udvikling Stevns har gennem årene støttet mange forskelligartede projekter.

I 2018 alene blev der givet støtte til et mikromjødbryggeri, et køkken til Strøby Idrætscenter, en besøgsgård, en bæredygtig bondegård, en legeplads til Hellested Friskole og til projektet Landsbyforum Stevns, som arbejder for at skabe samarbejde og udvikling på tværs af Stevns' landsbyer.

Det bliver afgjort 11. marts, hvilke projekter som kan se frem til at modtage støtte i 2019 og dermed være med til at sætte gang i Stevns' udvikling.

Interesserede kan læse mere på https://www.udviklingstevns.dk/soeg-tilskud/, ligesom man er velkommen til at kontakte LAG-koordinator Thomas Christensen tlf. 30619952 - koordinator@udviklingstevns.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk