30. september 2020
Turene er den tidligere rejseleder: Poul Nielsen fra Holtug ankermand for. her står han og diskuterer et oplæg til en tur med formand Per B. Jensen og Henning Esbjerg. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Turene er den tidligere rejseleder: Poul Nielsen fra Holtug ankermand for. her står han og diskuterer et oplæg til en tur med formand Per B. Jensen og Henning Esbjerg. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En mandhaftig succeshistorie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mandhaftig succeshistorie
Stevns - 10. marts 2016 kl. 13:36
Af Erik Nielsen

Snakken går. Kortene bliver kastet på bordet, mens dart-pile rammer skiven, og der flyver spåner på gulvet i træværkstedet. Mænds Mødesteder på Blommevej i Strøby er ganske enkelt en vaskeægte succeshistorie fra Stevns.

arrow Læs også: Nu kan mændene få sig et nyt køkken

Faktisk er succesen så stor, at den er blevet en eksportvare, som man gerne vil høre om i det ganske land.

- Vi tager ud og holder foredrag om Mænds Mødesteder. Senest var vi i Odsherred, hvor borgmester Thomas Adelskov var ganske imponeret over det, han hørte, og han kunne slet ikke give os ros nok, siger Arne H. Jensen fra Hårlev til DAGBLADET.

Han er næstformand i bestyrelsen for Mænds Mødesteder, som nu har eksisteret i et år på den lidt tilbagetrukne adresse i Strøby.

Sammen med sin formand: Per B. Jensen fra Rødvig tager han ud sælger det glade budskab fra Stevns i et foredrag bygget op om en powerpoint-præsentation.

- Egentlig er idéen opstået på baggrund af et australsk koncept kaldet Men's Sheds. Altså mænds skure på dansk. Og i september sidste år havde vi stifteren: Barry Golding på besøg, hvor han fortalte om sine erfaringer. Det var vældigt lærerigt, forklarer Arne H. Jensen.

Mænds Mødesteder Stevns er et mødested for alle mænd over 18 år. Man mødes til hyggeligt samvær som det helt grundlæggende, hvor man udveksler erfaringer og samles om fælles interesser.

- Og når vi mødes her, så er det uden alkohol, mens rygning foregår uden for. Det er alle klar over, og det bliver respekteret. Det er ikke en smugkro, men vi hygger os sammen. Meget af vores tid går med at sludre, da vi jo har mange gode livshistorier, vi kan fortælle hinanden, så der er altid noget nyt at lytte til, forklarer Arne H. Jensen.

Man kan blive medlem eller støttemedlem af Mænds Mødesteder for en beskedne sum af 100 kroner. Foreningen har i øjeblikket et halvt hundrede betalende medlemmer.

- Det skal ikke være prisen, der afholder folk fra at møde op. Det er min holdning til det. Det skal være et sted for alle, siger formand Per B. Jensen, der opfordrer alle mænd til at møde op på Blommevej.

Læs mere i DAGBLADET Stevns torsdag

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk