26. oktober 2021
Camilla Nellemann debuterer som skønlitterær forfatter med en bog, der tager udgangspunkt i hendes egne oplevelser. Pressefoto
Camilla Nellemann debuterer som skønlitterær forfatter med en bog, der tager udgangspunkt i hendes egne oplevelser. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En kvindes passion for Japan i bogform - vejen dertil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

En kvindes passion for Japan i bogform - vejen dertil
Stevns - 29. juli 2020 kl. 17:55

Camilla Nellemann er født i 1981 og opvokset på Stevns. Hun er projektkonsulent i digitalisering hos MADE, ekstern lektor på Institut for Strategi og Innovation på Copenhagen Business School, beskikket censor i japanstudier på danske universiteter og sekretær i Dansk-Japansk Selskabs bestyrelse. Hun udtaler sig jævnligt til danske medier om japanske forhold. Dansende biler er hendes debut som romanforfatter.

arrow Læs også: Rejste fra Stevns til Japan - nu er det blevet til en bog

Camillas karriere begyndte hos Forsvaret med en udsendelse til Kirgisistan som sprogofficer. Hun blev japansktalende sales trader hos Saxo Bank og siden udsendt af Udenrigsministeriet som eksportattaché på Danmarks ambassade i Rusland. Her fulgte en udsendelse til Afghanistan med Forsvaret som kontakt- og velfærdsofficer. Et ph.d.-legat fra den japanske stat førte Camilla til Rikkyo Universitet i Japan. Og en forskerstilling på Copenhagen Business School bragte hende retur til Danmark. Camilla arbejder i dag for MADE - Manufacturing Academy of Denmark.

Camilla dimitterede som ph.d. i international ledelse fra Rikkyo Universitet i Tokyo i 2016, cand.merc.int. fra Copenhagen Business School i 2012 og sprogofficer i russisk fra Forsvarsakademiet i København i 2003. Hun tilbragte et år i Fukui gennem Rotary Danmarks Ungdomsudveksling fra 1998 til 1999. Samlet set har Camilla boet 5 år i Japan.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk