25. oktober 2020
Efter frokosten på Lyngkroen gik turen videre for de 49 deltagere i Vallø Seniorforenings arrangement. Privatfoto
Efter frokosten på Lyngkroen gik turen videre for de 49 deltagere i Vallø Seniorforenings arrangement. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En fantastisk tur for seniorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En fantastisk tur for seniorer
Stevns - 18. september 2020 kl. 19:58

Vallø Seniorforening var så heldige, at de søgte, og fik penge fra Sommerpakken til en bustur som skulle vise sig at være ganske gratis og med det hele.

Det var paraplyorganisationen Danske Seniorer, der er blandt de fem ældreorganisationer, som hver har fået fire millioner kroner fra »Sommerpakken« til at støtte gratis arrangementer for borgere over 65 år.

Den 10. september satte 49 af Vallø Seniorforenings glade medlemmer således kursen mod Annebergsamlingen ved Nykøbing Sjælland, behørigt udstyret med mundbind og små sprayflasker med håndsprit.

Der var næsten et sæde til hver i den 84 personers todækkerbus, men alligevel gik snakken på kryds og tværs. Det var som om stemningen lignede den samme, som man om foråret oplever, når de vintertrætte køer bliver sluppet ud på græs, lyder det fra Leif Nielsen i den pressemeddelelse han har sendt til redaktionen om arrangementet.

Efter museumsbesøget gik det mod Lyngkroen til en frokostplatte. Og turen sluttede sidst på eftermiddagen i Kudskehuset ved Skjoldenæsholm.

- Hvor de fine herskabers kuske tidligere havde holdt varmestue, mens de ventede på at køre selskabsgæster hjem, fik vi en god kop kaffe med kage, der nok ikke blev sat på bordet til kuskene dengang. I vores annoncering havde vi kryptisk nævnt, at turen ikke ville komme op over 250 kroner. Derfor var overraskelses ret stor, da Seniorforeningens guide kunne fortælle, at takket være en regering, der også er opmærksom på Danmarks ældre borgere, var turen var aldeles gratis, konkluderer Leif Nielsen.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk