10. maj 2021
En af de mest brutale kriminalsager i nyere tid førte til en 14 års fængselsdom for mord. Sagen tages nu op af TV2 under titlen: Drabet i skoven, hvor første afsnit af fire vises på tirsdag 23. februar klokken 20.50. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

En af de mest brutale kriminalsager i nyere tid førte til en 14 års fængselsdom for mord. Sagen tages nu op af TV2 under titlen: Drabet i skoven, hvor første afsnit af fire vises på tirsdag 23. februar klokken 20.50. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En afsluttet, bestialsk mordsag fra Stevns tages op i dokumentar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En afsluttet, bestialsk mordsag fra Stevns tages op i dokumentar
Opdateret 17. februar 2021 kl. 11:28
Stevns - 17. februar 2021 kl. 05:43
Af Erik Nielsen

Thorsten Thomsen er dømt for drabet på Anders Mark Hansen i 2012. Et bestialsk drab, som han fortsat nægter at have begået efter, at mordsagen har været afgjort i to en halv instans: Byretten, Landsretten og to prøvninger for optagelse ved Den Særlige Klageret, hvor genoptagelsen af sagen begge gange blev afvist.

arrow Læs også: Advokat: Vidne i drabssag løber stor personlig risiko

Byretten idømte Thorsten Thomsen 13 års fængsel, mens Østre Landsret skærpede fængselsdommen til 14 års fængsel tilbage i 2013.

I forbindelse med klagesagen blev Midt- og Vestsjællands Politi, Statsadvokaten og Rigsadvokaten bedt om at vurdere de nye oplysninger fra et anonymt vidne, som var kommet frem.

De tre myndigheder svarede klageretten tilbage i 2017, at der ikke var grund til at efterforske sagen igen, afhøre det nye vidne eller i øvrigt genoptage sagen.

Det var således anden gang, at klageretten afviste at genoptage sagen.

Men nu har TV2 så i stedet påtaget sig opgaven med at undersøge hele sagen på ny. Det sker i en dokumentarserie i fire afsnit, hvor første afsnit vises på tirsdag klokken 20.50 under titlen: Drabet i skoven.

Her rejser TV 2 spørgsmålet: Har politiet fået dømt den forkerte mand?

TV 2 undersøger sagen fra 2012, hvor Anders Mark Hansen blev fundet dræbt i Fællesskov lige uden for Rødvig, og de skriver i foromtalen: »En sag, hvor flere oplysninger nu rejser alvorlige spørgsmål til politiets håndtering af efterforskningen.«

arrow Nyt vidne i bestialsk mordsag hævder dømt ikke dræbte
26. februar 2017 kl. 07:58 Opdateret: kl. 06:16
arrow Drabschef: Fantastisk følelse at opklare drabet på Anders
23. december 2016 kl. 17:41 Opdateret: kl. 12:37
arrow Rystet morder i retten
30. oktober 2013 kl. 13:30 Opdateret: kl. 14:03
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk