23. februar 2020
Mike Tramp er klar til at indtage Stevns og Store Heddinge i Spilledåsen på tirdag 12. november. Foto: Mie Neel
Mike Tramp er klar til at indtage Stevns og Store Heddinge i Spilledåsen på tirdag 12. november. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En ægte rocker i Spilledåsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ægte rocker i Spilledåsen
Stevns - 07. november 2019 kl. 20:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Manden, som fik alle pigehjerter til at banke ukontrolleret, da han som langhåret hovedfigur i bandet Mabel vandt det danske Melodi Grand Prix tilbage i 1978, er stadig den samme - det er bare håret, der er anderledes.

Man skulle mene, at 45 år i musikkens tjeneste skulle slide på stemmen, men dette er ikke tilfældet - den er faktisk blevet bedre med mere erfaring. Kompromisløs, frygtløs og til tider hjemløs er kendetegnende for ham. Han er ikke en mode, men en livsstil.

Mike Tramp & Band Of Brothers gæster Spilledåsen i Store Heddinge tirsdag 12. november klokken 20.

Han er manden, som har rejst verden rundt og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn. Med 26 albums bag sig har Mike Tramp i år fejret sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste. Hans nyeste album Maybe Tomorrow er den sjette plade, som er indspillet på Vesterbro i København.

Mike Tramp siger selv, at det er her, han har sine sande rødder, det er her han er vokset op og fik sin første dosis rock´n´roll. Mike Tramp kalder sin musik for Highway Rock'n'roll.

- Det er det, jeg har samlet op gennem mine mange rejser og fra alle mine helte og inspirationer, siger han.

De seneste år har været fantastiske for Mike Tramp på livefronten med mange udsolgte koncerter på dansk grund inklusiv en del af sommerens festivaler samt 60 koncerter i USA. Stærkere musikalsk end nogensinde samt med en blanding af den rødternede dug og American Rock´n´roll, må man sige, at der kun er én Mike Tramp.

Mike stiller med et kompetent hold af musikere, som har fulgt ham tæt gennem mange år. Så det bliver et godt sammenspillet band, vi kommer til at høre i Spilledåsen.

Billetter kan bestilles på www.spilledaasen-stevns.dk og billettelefon 30 57 19 99 (torsdag og søndag kl. 16.00 - 19.30) eller købes på udsalgsstederne Staxen Boghandel Hovedgaden 56 i Hårlev tlf. 56 28 60 77 og hos Kontorcenteret Algade 18 i St. Heddinge tlf. 56 50 33 32.

På hjemmesiden www.spilledaasen-stevns.dk ligger også musiklinks, hvor man kan få et indtryk af det kommende arrangement.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk