23. oktober 2019
Emil Holm fra Store Heddinge var med helt fremme i Royal Run, hvor han løb en kanontid og blev nummer fire i DM på 10 kilometer - på trods af , at han »blot« er triatlet og ikke 10-kilometer-løber. Foto: Jens Nørremark
gallery icon

Se billedserie

Emil Holm fra Store Heddinge var med helt fremme i Royal Run, hvor han løb en kanontid og blev nummer fire i DM på 10 kilometer - på trods af , at han »blot« er triatlet og ikke 10-kilometer-løber. Foto: Jens Nørremark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Emil Holm fra Stevns løb sig ind i toppen af Royal Run og DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emil Holm fra Stevns løb sig ind i toppen af Royal Run og DM
Stevns - 11. juni 2019 kl. 13:47
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Få sekunder fra bronze-medaljen, og i den fjerdebedste tid løb Emil Holm fra Store Heddinge i mål på Amalienborg Slotsplads i aftes, da kronprins Frederik havde inviteret til Royal Run.

arrow Læs også: Søskendepar med fokus - OL er målet

Løbet var samtidig det danske mesterskab i 10 kilometer-løb, så den stevnske triatlet kan derfor bryste sig med at være med helt i toppen af denne disciplin også.

I en tid på 30 minutter og syv sekunder var han lige ved at komme under den magiske grænse på en halv time for de 10 kilometer.

- Det er den femte-hurtigste tid løbet på dansk grund i år, så det er en kæmpe præstation Emil har begået, siger Lars Ole Holm, der både er hans far og træner.

Han er meget stolt over, at det kunne lade sig gøre.

- Emil leverede et fuldstændigt vanvittigt resultat med en 4. plads i DM i 10 kilometer og 3-4 sekunder fra bronze-pladsen i tiden 30 minutter og 7 sekunder. Og så blev det til guldmedaljer i hold-mesterskabet med HMRC, forklarer Lars Ole Holm til DAGBLADET.

Henrik Them, der speakede fra TV2-studiet på Christiansborg slotsplads, fik først på løbet, fejlagtigt forudsagt, at sikringen nok ville brænde over for Emil, i det fine selskab med Thijs Nijhuis, Jakob Dybdal og Abdi Ulad.

De ramte 14:24 på de første fem kilometer, hvilket hjemturens pace også tydeligt bære præg af. Emil fortalte efter løbet, at han havde en god fornemmelse hele vejen og han kunne mærke, at podiet var indenfor rækkevidde.

- Jeg er mega stolt over Emils præstation og glæder mig med ham efter, et helt overdådigt løb i Københavns gader. Det var en mandfolke-præstation fra en ultra seriøs sportsmand, lyder det fra hans far og ikke mindst træner.

arrow Søskendepar gør sig godt både ude og hjemme
14. august 2018 kl. 14:05 Opdateret: kl. 13:01

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk