17. oktober 2019
Holdet bag »Elverhøj« i Pensionistbandens regi genopfører dele af sin muntre forestilling på Store Heddinge Bibliotek mandag 20. maj kl. 19.00.
Holdet bag »Elverhøj« i Pensionistbandens regi genopfører dele af sin muntre forestilling på Store Heddinge Bibliotek mandag 20. maj kl. 19.00.
Foto: Sabine-Kleinhout
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elverhøj får en aften på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elverhøj får en aften på biblioteket
Stevns - 17. maj 2019 kl. 15:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På mandag 20. maj kl. 19.00 arrangerer Stevns Bibliotekerne om det lokale og nationale samlingspunkt: Elverhøj.

Først fortæller Ulla Christensen sagnet om Elverhøj, der som bekendt står på gloende pæle. Efter en kaffepause går Pensionistbanden fra Rødvig på scenen med et uddrag af sin uhøjtidelige forestilling: Elverhøj helt for sjov, som under morskab blev opført flere gange på Harmonien i februar.

Forestillingen er bygget på det gode gamle skuespil om Elverhøj, men er bemandet med glemsomme og obsternasige pensionister, hedder det i indbydelsen fra bibliotekerne.

Det foregår på Store Heddinge Bibliotek. Der er gratis adgang, men man skal hente en gratis billet på stevnsbib.dk eller bibliotekernes facebook-side (begge steder under Begivenheder). Det sikrer, at der er en siddeplads og en kop kaffe til alle deltagere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk