11. juli 2020
Det var på Venstres sommermøde i Solgårdsparken i juni 2016, at daværende borgmester Mogens Haugaard (tv.) aftalte med daværende transportminister Hans Christian Schmidt, at Vejdirektoratet skulle udarbejde en rapport om Stevns-trafikken. Foto: Henrik Fisker
Det var på Venstres sommermøde i Solgårdsparken i juni 2016, at daværende borgmester Mogens Haugaard (tv.) aftalte med daværende transportminister Hans Christian Schmidt, at Vejdirektoratet skulle udarbejde en rapport om Stevns-trafikken. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eks-borgmester: Sammenholdet er det vigtigste lige nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eks-borgmester: Sammenholdet er det vigtigste lige nu
Stevns - 13. september 2018 kl. 05:58
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den daværende Venstre-borgmester Mogens Haugaard Nielsen, der i dag repræsenterer Nyt Stevns, var tirsdag med til at tage beslutningen i Økonomiudvalget om officielt at pege på den sydlige linjeføring - både over for Køge, men i sidste ende over for staten.

arrow Læs også: EL skærper holdning til statsvej

- Det her er en historisk beslutning og et gennembrud, at vi nu er nået hertil, som jeg er rigtigt stolt af at være en del af. Og lad mig slå fast, at det er vigtigt, at vi er fuldstændig enige udadtil i denne sag. Det der er vigtigt for mig at pointere, det er, at det er fuldstændig uvildige ingeniører, der har regnet på det her, og de er nået frem til, at den største samfundsmæssige gevinst ligger i den sydlige linjeføring, siger Mogens Haugaard Nielsen til DAGBLADET.

Han påpeger også, at han personligt har spurgt ind til rapporten i Vejdirektoratet.

- En sydlig vej vil være med til at sætte gang i væksten på Stevns, og rapporten er klar og utvetydig i sin konklusion. Det kan vi ikke sidde overhørigt. Med hensyn til de trafikale problemer i den nordlige del af kommunen, så vil jeg sige, at man ikke kan få alt i denne verden. Og nu ved vi, at vi peger på en løsning, som har størst samfundsmæssig gevinst, og det er netop det, som folketingspolitikerne kigger på, når de skal vurdere om de vil gå videre med projektet, lyder det fra Mogens Haugaard Nielsen, der pointerer, at nu gælder det om at stå sammen om denne beslutning.

arrow Afstemning: Klar afvisning af sydlig statsvej
04. oktober 2018 kl. 13:32 Opdateret: kl. 12:52
arrow V-politiker stemte ikke for sydlig vejføring
04. oktober 2018 kl. 13:32 Opdateret: kl. 13:04
arrow EL siger nej til sydlig statsvej
01. oktober 2018 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk