18. januar 2019
Campingvognen pyntede ikke på rastepladsen. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Campingvognen pyntede ikke på rastepladsen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejer af efterladt campingvogn er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejer af efterladt campingvogn er fundet
Stevns - 05. august 2018 kl. 06:12
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En efterladt campingvogn på parkeringspladsen ved Tingvejsbroen ned til Tryggevælde Å blev i starten af juli fjernet af medarbejdere fra Stevns Kommune. Og nu er ejeren fundet og gjort ansvarlig for oprydningen.

Rastepladsen, hvor Tingvejen krydser Tryggevælde Ådal, er ét af de naturskønne områder på Stevns, hvor lystfiskere og sejlfolk blander sig med vandreentusiaster og folk, der blot vil nyde lærkens triller og ændernes rappende lyde.

Det har aldrig været en offentlig losseplads, hvilken en lokal stevnsbo synes at have misforstået. I hvert fald havde han stillet en ældre campingvogn på området. Døren var spærret af med et bræt, men et kig ind gennem ruderne afslørede, at vognen er fyldt godt op med affald, der burde afleveret på genbrugspladsen.

- Vi har simpelthen gennemgået alt affaldet og fundet både adresser og navne, som gav os en indikator for, hvem det var vi ledte efter, siger Jacob Jacobsen, der er leder af Vej og Materielgården, der efter aftale med Midt- og Vestsjællands Politi kørte campingvognen væk fra parkeringspladsen til genbrugspladsen, da den er proppet med affald.

Vognen blev tømt og kørt til en autoophugger i Køge, hvorefter detektivarbejdet med at finde ejeren begyndte.

- Den er hugget op og væk. Da vi kom til adressen, som vi mente var rigtig, kunne vi ud fra nogle af de ting, vi fandt i campingvognen også konstatere, at vi havde fat i den rigtige ejer. Derfor tog jeg kontakt til vedkommende og præsenterede ham for en regning for de mandetimer, der er brugt på opgaven, samt for modtagelsen hos autoophuggeren, forklarer lederen af Vej og Materielgården over for DAGBLADET.

De har regnet sig frem til en regning på 8.500 kroner alt i alt.

- Den skal manden, som jeg kan sige, kommer her fra lokalområdet på Stevns, nu betale.

Campingvognen blev fundet på den naturskønne parkeringsplads på Tingvejen i slutningen af juni og blev fjernet 4. juli. Og her en lille måneds tid efter må ejermanden så sande, at det nok havde været billigere, hvis han selv havde kørt den til genbrugspladsen og ophuggeren fra en start.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk