23. marts 2019
Gitte Christensen - nedlægger sit mandat.
Gitte Christensen - nedlægger sit mandat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: EL-politiker siger farvel og tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EL-politiker siger farvel og tak
Stevns - 14. november 2018 kl. 12:01
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunalpolitiker Gitte Christensen (EL) har siden 1. juni haft et halvt års orlov fra Kommunalbestyrelsen, men nu meddeler hun selv, at hun ikke vender tilbage. Hun nedlægger dermed sit folkevalgte mandat, skriver DAGBLADET Stevns onsdag.

arrow Læs også: EL i samklang med sine vælgere

- Jeg ser mig efter længere tids sygemelding nødsaget til at udtræde af Stevns Kommunalbestyrelse. Mit helbred egner sig desværre ikke til de mange timelange møder i udvalget og heller ikke de tilsvarende mange timer i rådssalen. Det halve års orlov har desværre ikke kunne ændre på vilkårene for mit helbred, og derfor finder jeg det bedst at træffe beslutningen om at udtræde nu og håber på forståelse fra den samlede kommunalbestyrelse. Jeg har i den forløbne uge orienteret Enhedslisten Stevns om mit ønske, og jeg takker mange gange for al den støtte og de mange opmuntringer, som jeg har modtaget undervejs, siger Gitte Christensen i en pressemeddelelse.

Hendes beslutning betyder, at Sejer Folke - som i et halvt år har vikarieret for hende - nu kan kalde sig folkevalgt politiker for resten af valgperioden. Først skal vagtskiftet dog endeligt konfirmeres af den samlede kommunalbestyrelse på mødet 29. november. Det ventes at være en formssag, da Gitte Christensens anmodning er begrundet med en sygemelding.

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte arbejdet for at fremme Enhedslistens synspunkter, selv om jeg beklager, at det sker på en trist baggrund. Vi kommer til at savne Gittes store indsigt og engagement for de syge og socialt udsatte, men heldigvis har hun lovet at støtte os med sin viden om området, siger Sejer Folke.

I forbindelse med Gitte Christensens endelige farvel til Kommunalbestyrelsen har Enhedslisten Stevns også rokeret internt. Arne Gammelgaard overtager funktionen som kontaktperson fra Willy Karlslund, som bliver partiets primære regionskontakt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk