23. maj 2019
To store stålbåde havde revet sig løs fra kajen bag værftet, da fortøjninger bristede i den stærke blæst natten til mandag. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

To store stålbåde havde revet sig løs fra kajen bag værftet, da fortøjninger bristede i den stærke blæst natten til mandag. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dramatik på havnen da fortøjninger bristede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dramatik på havnen da fortøjninger bristede
Stevns - 30. oktober 2018 kl. 13:36
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Èt sted det gik galt med højvande sidste gang, der var højvande i Rødvig, var på bådværftet, som fik en temmelig omfattende vandskade. Det slap de for denne gang, men alligevel fik værfts-ejer Jens Rolighed og hans mandskab sig noget af et chok, da de mødte på arbejde mandag morgen.

arrow Læs også: Video og billeder: Et døgn med stiv kuling og kraftig højvande

To af de store stålbåde, der ligger til kaj bag værftet havde øjensynligt sprængt deres fortøjninger i den hårde blæst. Som det kan ses på et foto som DAGBLADET har fået sendt af en anonym gæst på havnen, så lå de store skibe helt forkert og var på vej til at forvolde stor skade på hele anlægget - og måske andre både.

Avisen har talt med Jens Rolighed, der bekræfter, at han og hans medarbejdere fik sig en noget anderledes mandag end forventet. Og de har nu sparet bådejerne for en stor regning.

- Det er selvfølgelig bådejerne, der har ansvaret for deres fortøjninger kan holde. Men da vi kom og så, hvad der var sket, så fik vi fem mand høj hevet de store stålbåde ind på plads igen og sikret dem med nye fortøjninger, siger Jens Rolighed, der efterfølgende har taget kontakt til bådejerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk