8. marts 2021
Ewa Karolewska, kæreste med den myrdede Anders Mark Hansen, sørger ved blomsterbuketterne, der er lagt til minde om Anders. Den 22-årige Anders Mark Hansen blev fundet myrdet i Kobbelskoven ved den lille by Lyderslev på Stevns.
Ewa Karolewska, kæreste med den myrdede Anders Mark Hansen, sørger ved blomsterbuketterne, der er lagt til minde om Anders. Den 22-årige Anders Mark Hansen blev fundet myrdet i Kobbelskoven ved den lille by Lyderslev på Stevns.
Foto: Erik Refner/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drabssag: Eks-kæreste anholdt og afhørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drabssag: Eks-kæreste anholdt og afhørt
Opdateret 08. marts 2012 kl. 12:51
Stevns - 05. marts 2012 kl. 11:07
Af Søren Arildsen
En 36-årig tagdækker af polsk oprindelse, blev lørdag anholdt af Midt og Vestsjællands Politi og afhørt i forbindelse med drabet på den 22-årige Anders Mark Hansen fra Stevns. Det skriver Ekstra Bladet. Den 36-årige er siden blevet løsladt.
arrow Læs også: Anders var ikke et tilfældigt offer

Den polske tagdækker har i otte år været kæreste med Ewa Karolewska, der det seneste halve år har dannet par med den dræbte.

Anders Mark Hansen blev lørdag fundet død i Kobbelskov ved Rørvig på Stevns. Det var en kondiløber, der fandt den 22-årige mekaniker liggende ved siden af sin bil på en øde skovvej. Han havde været forsvundet siden fredag.

Til Ekstra Bladet forklarer den polske håndværker, at han slet ikke kender til eks-kærestens nye kæreste. Faktisk har han slet ikke haft noget med sin eks-kæreste at gøre i de seneste tre år.

Vicepoliti-inspektør Ove Petersen fra Midt og Vestsjællands Politi bekrfæter over for Ekstra Bladet, at jalousi indgår dog som et tema i efterforskningen.

I løbet af mandagen skal liget obduceres, og i den forbindelse vil det vise sig, om det er sandt, at han med en løkke om halsen blev trukket efter en bil. Eller om han "kun" mistede livet som følge af grov vold.
arrow Lyderslev Kirke holder ekstraordinært åbent tirsdag
05. marts 2012 kl. 13:48 Opdateret: kl. 12:51
arrow Mange tip om drab på ung mekaniker
05. marts 2012 kl. 09:09 Opdateret: kl. 12:51
arrow Den dræbte er identificeret
05. marts 2012 kl. 00:37 Opdateret: kl. 14:32
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk