24. februar 2020
Lørdag aften var der brand på ejendommen  Kornvænget 21 . Søndag var grunden spærret af for politiets yderligere undersøgelse, hvor blandt andet brandårsagen skal endeligt slås fast.  Modelfoto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Lørdag aften var der brand på ejendommen Kornvænget 21 . Søndag var grunden spærret af for politiets yderligere undersøgelse, hvor blandt andet brandårsagen skal endeligt slås fast. Modelfoto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dødsbrand kan være startet af en varmeblæser i soveværelset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dødsbrand kan være startet af en varmeblæser i soveværelset
Stevns - 18. november 2019 kl. 14:22
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kort efter klokken 22 lørdag aften gik alarmen hos politi og beredskab, da en nabo til Kornvænget 21 i Rødvig havde observeret brand på ejendommen.

arrow Læs også: Indsatsleder efter dødsbrand: Vi fandt ham på sofaen

Søndag morgen havde politiet spærret af ind til ejendommen, der sent den forgangne aften var i brand. Huset ligger tilbagetrukket fra vejen på en såkaldt koteletgrund. Politiets teknikere skal nu fastslå brandårsagen, men både politi og brandvæsen taler om, at branden sandsynligvis er opstået i soveværelset, hvor man også har fundet en smeltet varmeblæser.

Da røgdykkerne nåede frem til stedet fandt de husets 66-årige, mandlige beboer liggende livløs på sofaen i stuen. Der var ikke andre personer i huset ifølge politiet.

Indsatsleder Klaus Stevns Madsen forklarer også, at der var en enorm varmeudvikling i huset, så flere af de elektriske installationer er smeltet.

- Umiddelbart har branden været værst i soveværelset, hvor vi fandt et smeltet varmeblæser, forklarer indsatslederen fra Østsjællands Beredskab til DAGBLADET.

Midt- og Vestsjællands Politi tror, at manden har fået røgforgiftning og er afgået ved døden. Nu skal politiets teknikere undersøge stedet, men ifølge søndagens vagtchef tyder alt tyder på, at branden er startet i soveværelset, hvor man også har fundet resterne den fuldstændig smeltede varmeblæser.

Politiet har ikke mistanke om, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med branden. Manden har formentlig fået røgforgiftning og er afgået ved døden. Men som en helt normal procedure skal der nu afholdes et retsligt ligsyn for endeligt at fastslå dødsårsagen.

De pårørende er underrette om dødsfaldet.

arrow 66-årig mand er død i husbrand på Stevns
17. november 2019 kl. 06:06 Opdateret: kl. 07:22

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk