13. april 2021
Modelfoto
Modelfoto
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbelt op på færdselsuheld på trafikeret vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbelt op på færdselsuheld på trafikeret vej
Stevns - 08. april 2021 kl. 13:45

Ikke mindre end to færdselsuheld fandt skete kort tid efter hinanden det samme sted på Bjælkerupvej ved Klippinge onsdag eftermiddag.

Politiet fik således en anmeldelse klokken 15.35.

Ingen kom til skade ved uheldene, hvoraf det første skete, da en 86-årig mand fra Rødvig efter kørsel i nordlig retning i en personbil var standset for at svinge til venstre ind ad en privat indkørsel.

En 64-årig kvinde fra Køge opdagede dette for sent under kørsel i en personbil, så hun påkørte den 86-åriges bil bagfra. Dette sammenstød var en tredje, mandlig bilist på 50 år fra Store Heddinge opmærksom på, da han i en personbil også kom kørende i nordlig retning ad Bjælkerupvej.

Han standsede på vejen som følge af det netop skete uheld foran ham, men det opdagede en 29-årig kvinde fra Hvidovre for sent. Også hun påkørte derfor den forankørende bilist bagfra, så der også i dette uheld skete materiel skade på implicerede køretøjer. Et bugseringskøretøj fik flyttet de værst medtagne køretøjer, så omkring klokken 17 var vejen atter farbar på uheldsstedet, oplyser politiet.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk