27. maj 2019
Entreprenørselskabet BKH Gruppen i Greve, der i dag er en markant aktør på det Storkøbenhavnske og Sjællandske marked, ansætter Jesper Nordby (tv.) som administrerende direktør pr. 5. februar 2019. Her står han sammen med den ejer af BKH Gruppen samt nu tidligere administrerende direktør, Jakob K. Hansen (th.). Derudover ses bestyrelsesformand Henrik Hübner (bagerst)  på billedet. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Entreprenørselskabet BKH Gruppen i Greve, der i dag er en markant aktør på det Storkøbenhavnske og Sjællandske marked, ansætter Jesper Nordby (tv.) som administrerende direktør pr. 5. februar 2019. Her står han sammen med den ejer af BKH Gruppen samt nu tidligere administrerende direktør, Jakob K. Hansen (th.). Derudover ses bestyrelsesformand Henrik Hübner (bagerst) på billedet. Pressefoto
Foto: John Ehbrecht
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktørskifte i gammel Stevns-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktørskifte i gammel Stevns-virksomhed
Opdateret 06. februar 2019 kl. 14:49
Stevns - 06. februar 2019 kl. 14:15
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brdr. K. Hansen blev i 1961 stiftet af brødrende Børge og Peter K. Hansen med udgangspunkt i det sydlige Stevns. I 2002 overtog Niels og Jakob K. Hansen Brdr. K. Hansen A/S. I 2011 blev Jakob K. Hansen eneejer og administrerende direktør af virksomheden. Samtidig skabte han en koncernstruktur i form af BKH Gruppen A/S, som i 2015 førte til, at han flyttede virksomheden fra Stevns til Greve for at være tættere på de større opgaver i hovedstaden.

BKH Gruppens værksted ligger fortsat ved møllen i Lille Heddinge, mens hovedsædet og alle andre aktiviteter og medarbejdere har udgangspunkt i Greve. Og tirsdag meddelte BKH Gruppen så, at den 44-årige Jakob K. Hansen, som altså overtog Stevns-virksomheden fra sine forældre i 2002, ikke længere skal være administrerende direktør for koncernen.

Ny administrerende direktør fra og med 5. februar er Jesper Nordby. Han har mange års ledelseserfaring og branchekendskab fra bygge- og anlægsbranchen, hvor han tidligere var koncerndirektør i MT Højgaard og administrerende direktør i Aarsleff Bygg och Anläggnings AB i Malmø, Sverige, som Jesper Nordby også var med til at etablere på det svenske marked.

»Vi har igennem de seneste år arbejdet strategisk og meget målrettet på at videreudvikle BKH Gruppen, så vi fremtræder som en attraktiv, kvalitetsbevidst og troværdig samarbejdspartner, der har kompetencerne og en organisation til at påtage sig selv større bygge- og anlægsopgaver. Vi er nu nået dertil, hvor det er naturligt for mig, som indehaver, at tage det næste skridt for at sikre en videreudvikling af BKH Gruppen ved at tilføre virksomheden en administrativ ledelse, som også har såvel de ledelsesmæssige erfaringer fra store entreprenørvirksomheder samt stor branchemæssig og faglig indsigt. Jeg er meget tryg og glad for nu at kunne overlade den daglige ledelse af BKH Gruppen til Jesper Nordby, som jeg ved, vil passe godt på vores virksomhed, bidrage til at videreudvikle vores forretningsområder og sætte nye mål med respekt for vores værdier og gode omdømme,« udtaler stevnsboen og den fortsatte ejer af BKH Gruppen, Jakob K. Hansen, i den pressemeddelelse, som er blevet sendt ud.

De ledelsesmæssige ændringer i direktionen i BKH Gruppen betyder, at indehaveren og den nu tidligere administrerende direktør fortsætter som medlem af BKH Gruppens bestyrelse. Han vil fremadrettet fokusere på at være med til at udvikle nye forretningsmuligheder sammen med virksomhedens øvrige bestyrelse og direktion.

BKH Gruppen beskæftiger i dag 150 medarbejdere og har en årlig omsætning på cirka 200 millioner kroner i de fire separate selskaber, som udgør gruppen. Cirka 15 af disse stillinger er besat af medarbejdere fra Stevns.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge onsdag 6. februar

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk