16. januar 2021
Det ligner det ikoniske foto af amerikanske marinesoldaters flagrejsning på Iwo Jima under Anden Verdenskrig, men det er blot Solgårdsparkens Venner som rejser en ny og større flagstang. Foto: Klaus Slavensky
gallery icon

Se billedserie

Det ligner det ikoniske foto af amerikanske marinesoldaters flagrejsning på Iwo Jima under Anden Verdenskrig, men det er blot Solgårdsparkens Venner som rejser en ny og større flagstang. Foto: Klaus Slavensky
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat om størrelsen: Solgårdsparken fik ny flagstang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat om størrelsen: Solgårdsparken fik ny flagstang
Stevns - 02. august 2020 kl. 06:09
Af Klaus Slavensky

De mange frivillige på Solgårdsparkens »onsdaghold« havde i sidste uge en festlig dag med en hel specielt flaghejsning.

Man burde måske hejse flaget for de frivilliges kæmpearbejde med at holde den smukke park hver onsdag, men den 22. juli var en særlig dag.

Debat om størrelsen

I længere tid har der været debat om at den hidtidige otte meter høje flagstang var høj og værdig nok, til at stå og mane foran det velkendte ørnemonument ved Stevnsvej.

- Flagstangen på otte meter har passet fint til vores julelys, men nu har vi anskaffet en ny stang på 12 meter, forklarer formanden for Solgårdsparkens Venner, Carl 'Olli' Pedersen.

Så nu er der to flagfundamenter, én til hver flagstang, så den festlige juledekoration stadig kan lyse op i den mørke tid, og på alle andre dage kan den nye højere flagstang så vaje med flagvimpler og Dannebrog.

Mange nye tiltag

Carl 'Olli' Pedersen kunne også oplyse, at der er plantet to nye sommerfuglebuske ved Ivans Ø i Tryggevælde Å, og at der vil følge to nye teaktræsbænke, fordi stedet er et populært udsigtspunkt.

Og apropos punkter, eller spot på nudansk, så er der kommet fire nye Pokémon punkter i Solgårdsparken.

- Vi har opsat skilte i A-4 størrelse på stolper, så Pokémon-jægere nu kan jagte de populære små figurer i hele parken, forklarer formanden.

Så selv om Solgårdsparken ikke genlyder af de traditionelle musikarrangementer i denne corona-sommertid, så sker der hele tiden nyt i Stevns' »folkepark«, og det blev da også behørigt fejres med boblevand til alle de arbejdsomme frivillige.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk