13. december 2017
I 2013 vandt Victoria Schramm, Laika Fritze og Sarah Larsen blandt de 9-13 årige med billedet af »Skovlysning«. Foto: Henrik Fisker
I 2013 vandt Victoria Schramm, Laika Fritze og Sarah Larsen blandt de 9-13 årige med billedet af »Skovlysning«. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De unge kunstnere skal i gang nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De unge kunstnere skal i gang nu
Stevns - 16. marts 2017 kl. 16:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ligesom tidligere år arrangerer Kulturloftet en censureret udstilling med bidrag fra børn og unge. I år ligger udstillingen lidt senere på året og ferniseres lørdag 20. maj kl. 11.00.

Men da det tager tid at fremstille et flot kunstværk, opfordrer Kulturloftet deltagerne til at gå i gang allerede nu. Man kan tilmelde sine værker på en særlig blanket indtil 8. maj. Blanketten kan findes på www.kulturloftet.dk.

Som tidligere år kan alle børn og unge fra ni til og med 17 år deltagere. Hver kan indsende to værker til bedømmelse, og det koster 100 kroner pr. deltager at være med. To professionelle kunstnere udvælger de egnede værker og giver feedback til deltagerne. Der er præmier til de bedste værker i to aldersgrupper: 9-13 og 14-17 år.

Flere oplysninger fås hos Ulla Thornberg, tlf. 56578653, mail ulla@ullathornberg.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk