23. maj 2019
Nogle gange har vi mennesker brug for et ekstra ben at støtte på. Pressefoto: Ditte Valente
Nogle gange har vi mennesker brug for et ekstra ben at støtte på. Pressefoto: Ditte Valente
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dans for børn og gamle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dans for børn og gamle
Stevns - 21. oktober 2018 kl. 12:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns Teaterforening byder lørdag 27. oktober på en børneforestilling, der også kan ses af voksne og sågar dem, der er blevet rigtigt gamle. Det er et gensyn med Åben Dans, som tidligere har gæstet Stevns - denne gang kommer med de med en forestilling om at støtte hinanden. Forestillingen hedder derfor Tre ben.

»Når vi træder ind i livet, har vi brug for al den støtte, vi kan få. Ligesom i slutningen, når kroppens kræfter rinder ud. Og vi har brug for hinanden for at holde balancen hele vejen igennem«, lyder oplægget til danseforestillingen, der tager publikum med på en humoristisk og rørende rejse gennem livets faser, hvor alle har brug for støtte.

I 2017 modtog Åben Dans Reumert-juryens pris for årets børne- og ungdomsforestilling for netop denne forestilling. Det skete med denne begrundelse:

»Balancen kan være svær at finde. Men her rækker dansernes hænder blidt ud mod hinanden hen over plankerne mellem tilskuerne, mens vuggestuebørnene stirrer tryllebundet, når en cirkuspige hæver sig op på sine muskelarme. Tre ben hos Åben Dans er en kærlig omfavnelse, der skaber følelsen af, at der altid er en hjælpende hånd i nærheden.«

Efter forestillingen inviteres publikum til leg og oplevelse på scenen.

Åben Dans med »Tre Ben« opføres på Erikstrupscenen lørdag 27. oktober kl. 11.00. Billetter á 125 kroner for voksne ikke-medlemmer (løssalg), 60 kroner for voksne medlemmer og 60 kroner for børn sælges på www.stevns-teater.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk