12. juli 2020
Rytterskolen i Lille Heddinge trænger til en kærlig hånd. Og det får den nu, da renoveringen er blevet fremskyndet som led i kommunens corona-indsats for at »holde hjulene i gang«. Foto: Erik Nielsen
Rytterskolen i Lille Heddinge trænger til en kærlig hånd. Og det får den nu, da renoveringen er blevet fremskyndet som led i kommunens corona-indsats for at »holde hjulene i gang«. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-tiltag: Rytterskolen får en overhaling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-tiltag: Rytterskolen får en overhaling
Stevns - 29. maj 2020 kl. 05:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede i midten af marts begyndte Stevns Kommune at fremskynde opgaver for at holde hjulene i gang på de lokale virksomheder under coronakrisen. De ekstra bevillinger, som er blevet givet til at udføre forskelligt vedligeholdelsesarbejde, kommer nu Rytterskolen i Lille Heddinge til gode.

Til daglig er det Stevns Bibliotekerne, der råder over rytterskolen fra 1722. Uden for corona-tider bliver den gamle skolestue blandt andet brugt til forskellige arrangementer, debataftener, foredrag og læsekredse.

Corona og forsamlingsforbud har nu efterladt den gamle skolestue endnu mere stille end selv en velopdragen skoleklasse ville kunne mønstre. Derfor har lokale håndværkere nu fri adgang og fred og ro til at få den gamle skole til at stå ekstra skarpt. De skal blandt andet sørge for, at bygningens facade bliver repareret for revner og sprækker. Derefter skal facaden kalkes i den sædvanlige skagensgul, taget bliver understrøget indvendigt, trappen bliver repareret og sokkelen får også en gang maling. Sidst men ikke mindst får vinduerne også nyt kit og bliver malet på ny.

Arbejdet med at renovere Rytterskolen går i gang i starten af juni.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk