29. oktober 2020
Her sidder prismodtager Conni Olsgaard fra AIK 65 Strøby Fodbold mellem sin formand Carsten Larsen på den ene side samt filialdirektør Christina Hald fra Arbejdernes Landsbank på den anden. 						             Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Her sidder prismodtager Conni Olsgaard fra AIK 65 Strøby Fodbold mellem sin formand Carsten Larsen på den ene side samt filialdirektør Christina Hald fra Arbejdernes Landsbank på den anden. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Connis store frivillige indsats er værdsat af DBU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Connis store frivillige indsats er værdsat af DBU
Opdateret 30. september 2020 kl. 15:38
Stevns - 30. september 2020 kl. 14:27
Af Erik Nielsen

AIK 65 Strøby Fodbolds Conni Olsgaard blev indstillet til en frivilligpris som DBU og Arbejdernes Landsbank står bag - og fik den. Tirsdag aften kom en repræsentant og udleverede diplom og 15.000 kroner til prismodtageren ved en seance i Strøby Idrætscenter.

Sofie Junge Pedersen fra kvindelandsholdet ringede til en meget overasket og beæret Conni Olsgaard og fortalte hende, at hun havde gjort sig fortjent til en pris. En pris som hendes bestyrelse i AIK 65 Strøby Fodbold havde indstillet hende til, og som i aftes blev overrakt ved en ceremoni i Strøby Idrætscenter.

- Jeg havde slet ikke regnet med det her, og jeg er ikke så god til at stå i den situation. Så jeg er både meget beæret og rørt, lyder det fra prismodtageren efter overrækkelsen.

Prisen er et samarbejde imellem DBU og Arbejdernes Landsbank, der er landsholdssponsor, hvor man kunne indstille frivillige til at vinde

15.000 til klubben samt adgang til en landskamp, hvor fodboldfans vil hylde de frivilliges arbejde.

Udvalgt blandt mange
På baggrund af alle indstillingerne udvalgte en jury 50 frivillige, hvor Conni Olsgaard var én af dem.

Conni har været aktiv frivillig i fodboldens verden i mange år.

- Jeg startede lige som så mange andre med at vaske tøj for min søns fodboldhold i starten af 90erne og siden er det bare blevet til mere og mere frivilligt arbejde, fortæller en glad Conni Olsgaard til DAGBLADET.

Connis utallige gøremål
I AIK 65 Strøby er hun nu bestyrelsesmedlem bland andet med ansvar for AIKs spillende kvinder samt for fodboldfitness, der er et motionstilbud til kvinder.

På henholdsvis kvindesenior og old girls er hun desuden holdleder og på fodboldfitness er hun instruktør.

Derudover er hun primus motor på vores årlige arrangement Pigeraketten - både som planlægger, afvikler og opfølger.

Hun koordinerer klubbens juletræssalg i Solgårdsparken. Deltager i Formandsloungemøderne, der er møder, hvor alle de stevnske fodboldklubber deltager - og ikke mindst er hun også aktiv i Dansk Boldspil-Union.

Utroligt hvad hun når
- I det hele taget er det utroligt, hvad hun når af frivilligt arbejde ved siden af et fuldtidsjob og alle familieaktiviteterne, hvor hun ofte passer sine børnebørn, lyder det fra Pernille Worm fra AIK 65 Strøby Fodbold, der også påpeger Conni altid er klar med en hjælpende hånd, når det kniber - og det gør det af og til, som hun formulerer det.

På den baggrund er der ingen tvivl om, at prisen fra DBU er mere end fortjent.

- Jeg er hver eneste dag efter arbejde i klubben. Mange ting skal der kæmpes for at få til at lykkes. Men det er jo også det, der gør det spændende at være med. For når man så ser, at tingene lykkes, og der er mange som bliver glade for det, så er det hele lønnen i sig selv, siger Conni Olsgaard til avisen.

Kan ikke undvære det
Bliver du aldrig træt af det hele og tænker på at stoppe?

- Lige i øjeblikket har jeg det sådan, at jeg ikke kan undvære det. Det er en så stor del af min hverdag, og jeg synes jo i bund og grund, at det er sjovt. Ellers skal man nok heller ikke gøre det. Det er lidt en livsstil for mig. Men det kan da godt være, at der på et tidspunkt ude i fremtiden skal geares lidt ned. Jeg bliver jo heller ikke yngre, svarer Conni Olsgaard, der har passionen for AIK 65 Strøby Fodbold sammen med sin mand, Lars, der er træner for klubbens kvindehold.

Pengene skal bruges i klubben. Conni Olsgaard ved endnu ikke på hvad.

- Men det skal helt sikkert være noget, hvor alle få glæde af det, siger hun.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk