17. januar 2019
Freddie Steckel vil sammen med sin helt nye partner tage alle med på en »falden på halen«-rejse, som sjældent er set morsommere, lover Cirkus Baldoni. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Freddie Steckel vil sammen med sin helt nye partner tage alle med på en »falden på halen«-rejse, som sjældent er set morsommere, lover Cirkus Baldoni. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkus i Solgårdsparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkus i Solgårdsparken
Stevns - 25. maj 2018 kl. 14:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirkus Baldoni er atter på vej, og teltet er naturligvis dejligt varmt. Sådan skriver Cirkus Baldoni i en pressemeddelelse, og lægger desuden til, at de glæder sig til at byde velkommen til den anmelderroste sæson nr. 17, hvor de traditionen tro spiller i Strøby Egede.

De besøger således Stevns på søndag 27. maj klokken 15, hvor teltet bliver rejst i Solgårdsparken, og der er nok ingen tvivl om, at Baldoni kan leve op til sin pressemeddelelse og levere et »varmt« telt.

Hvis man skeler til vejrudsigten, så ser søndag dog ud til, at der er en chance for at der kommer lidt regn om formiddagen - men det nøjes nok med at være overskyet i eftermiddagstimerne.

I år er det 250 år siden, at cirkus blev »opfundet« af en engelsk officer. Cirkus Baldoni hylder 250-året for cirkus med en forestilling, som de har valgt at kalde Danish Dynamite.

Og mottoet hos det lokalt baserede cirkus er som altid, at »forestillingen begynder, når billetten købes«. I sin sæson nr. 16 har Baldoni valgt at engagere en håndfuld danske top-artister. Det gælder bl.a. illusionisten: Kim Kenneth, der på sin helt egen spektakulære facon vil tryllebinde enhver, såvel barn som voksen, lyder det om ham.

Ligeledes fra Danmark kommer Freddie Steckel. Freddie vil sammen med sin helt nye partner tage alle med på en »falden på halen«-rejse, som sjældent er set morsommere.

Helt fra Mombasa i Kenya skal man atter møde fire akrobater, der snor sig, bygger menneskelige pyramider og jonglerer, så man næsten ikke tror sine egne øjne.

Sabel-balance er en cirkusdisciplin, som ikke mange mestrer, men det gør Jessica fra Italien. Når hun træder ind i manegen bliver man på det nærmeste hensat til de gamle romerske arenaer, hvor gladiatorerne kæmpede.

En vaskeægte cirkusprinsesse hører sig naturligvis også til i et vaskeægte cirkus. Miss Maria er syvende generation af en tjekkisk artistfamilie. Når hun svinger sig øverst i cirkuskuplen langt oppe over manegen, sidder de fleste og holder vejret i spænding.

Klovnerier er der som altid rigeligt af i Cirkus Baldoni, og i år er ingen undtagelse.

Hele herligheden bliver kædet sammen af René Baldoni og hans trofaste følgesvend: løven Leonardo.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk