27. februar 2021
Politiet søger vidner i en sag, hvor en ukendt gerningsmand knuste en rude med en sten på størrelse med en knytnæve, mens beboerne sad og spiste aftensmad inde i huset. Modelfoto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Politiet søger vidner i en sag, hvor en ukendt gerningsmand knuste en rude med en sten på størrelse med en knytnæve, mens beboerne sad og spiste aftensmad inde i huset. Modelfoto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chok under aftensmaden: Stenkaster knuste rude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chok under aftensmaden: Stenkaster knuste rude
Stevns - 25. januar 2021 kl. 10:31
Af Erik Nielsen

Et par, som bor på Nicolinevej i Strøby Egede, fik sig noget af et chok, mens de sad ved deres spisebord og forberedte sig til weekenden. Klokken 18.57 i fredags anmeldte parret i 30erne således til politiet, at der kort forinden var blevet kastet en sten ind igennem deres rude, mens de sad og spiste aftensmad i deres rækkehus i Nicolinelund.

Gardinerne var trukket for, så ingen af dem så, hvem der kastede stenen, som de beskrev var på størrelse ved en knytnæve.

Heldigvis ramte stenen ingen personer, men ruden blev knust.

En patrulje kørte til adressen, hvor parret blev afhørt til sagen. Det var ikke umiddelbart muligt for Midt- og Vestsjællands Politi, at fastslå et motiv til hærværket og politiet efterforsker nu sagen. Det skriver de i deres døgnrapport mandag morgen.

Politiet søger vidner

Her opfordrer politiet også vidner om at ringe til dem. Hvis man har bemærket personer eller køretøjer omkring Nicolinevej i Strøby Egede, som kan have virket mistænkelige, eller hvis man direkte har set, hvem der kastede stenen, så beder politiet om, at man kontakter dem på telefon 114.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk