29. september 2021
Lokalerne ligner sig selv, men der er skiftet en del ud i sortimentet og udvalget på hylderne. Og henad vejen kommer der mere til, lyder det fra den nye boghandler i Rødvig, Carsten Hørling Nielsen. Foto: Erik Nielsen
Lokalerne ligner sig selv, men der er skiftet en del ud i sortimentet og udvalget på hylderne. Og henad vejen kommer der mere til, lyder det fra den nye boghandler i Rødvig, Carsten Hørling Nielsen. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Carsten kaster sig over bøgerne som nyudsprunget boghandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Carsten kaster sig over bøgerne som nyudsprunget boghandler
Stevns - 08. september 2021 kl. 17:43
Af Erik Nielsen

Carsten Hørling Nielsen slog tirsdag formiddag klokken 10 døren op Stevns Boghandel, som hans far: Helmer Nielsen drev helt frem til sin død i maj. Døren blev åbnet til tiden og bogvogne kørt ud foran indgangen.

- Min far havde kun bøger inden døre. Han sagde altid: kunderne må kigge inden for, hvis de vil have en bog. Jeg kan godt lide, at bøgerne er synlige allerede, inden man kommer ind, så man har mulighed for at bladre lidt frem og tilbage i de udstillede titler, forklarer den nye boghandler i Rødvig, da DAGBLADET kigger forbi på åbningsdagen.

Indenfor ligner Stevns Boghandel sig selv, men der er ryddet op i sortimentet, og boghandleren får også snart besøg af en leverandør af nogle nye kontorartikler, som vil kunne købes i butikken.

Frem til 24. juli holdt sønnen ellers ophørsudsalg i boghandlen, men nu har han altså besluttet sig for at genåbne butikken på Rødvig Strandvej på adressen, hvor han også har sin bopæl.

- Rødvig og Stevns fortjener en boghandel, konkluderer Carsten Hørling Nielsen over for DAGBLADET.

Han driver også sin tegnestue: Hørling Tegnestue fra adresen. Og det vil den nyslåede boghandler blive ved med, da det er en rigtig god kombination, når der er pauser i tilstrømningen af kunder i butikken.

På den måde kombinerer Carsten Hørling Nielsen to virksomheder, og sønnen til den afdøde boghandler vil også levere bøger hjem til kunderne, hvilket hans far aldrig gjorde.

Stevns Boghandel har åbningstider fra klokken 10 og har åbent til klokken 16.30, hvilket også vil være åbningstiderne fremover ugens fem hverdage.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk