11. august 2020
I 2020 bliver der cafémøde for mænd med prostatakræft hver anden måned på Frivillighedscentret i Hårlev.
I 2020 bliver der cafémøde for mænd med prostatakræft hver anden måned på Frivillighedscentret i Hårlev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cafémøde for mænd med prostatakræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cafémøde for mænd med prostatakræft
Stevns - 09. januar 2020 kl. 15:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kræftens Bekæmpelse på Stevns og Prostatakræftforeningen Propa arrangerer igen et møde for mænd ramt af prostatakræft. Det foregår torsdag 16. januar kl. 19.00 på Sundheds- og Frivillighedscentret, Hovedgaden 46 i Hårlev.

På det første møde, der blev holdt i november, var der stor tilslutning, og stor interesse for at mødes jævnligt. Stevns Brand Fond har doneret et pænt beløb til formålet, og arrangørerne vil derfor forsøge med møder hver anden måned. Nogle med emner og oplæg og andre uden emner med mere tid til fri snak.

På mødet 16. januar vil der ikke være et oplæg, men rig lejlighed til at udveksle erfaringer med hinanden. Der bliver gode muligheder for at høre, hvordan andre klarer at leve med bivirkningerne ved kemoterapi, stråler og hormonbehandling. Høre hvordan andre kommer igennem det. Der bliver også mulighed for at høre, hvordan andre klarer at leve med inkontinens. Få gode råd om at holde på vandet og hvilke muligheder der er for at få hjælp, ligesom der kan tales om impotens og de muligheder, der er for at afhjælpe den manglende potens.

Mødet er kun for mænd, og der kan snakkes frit. Der må ikke refereres fra mødet, så man kan føle sig tryg i selskab med ligestillede.

Mødet er gratis, og der serveres kaffe undervejs.

Af hensyn til kaffen vil det være fint med tilmelding til Svend Erik Bodi, mail: sbodi@outlook.dk, tlf. 2464 1139, eller til Anny Borch Jensen, mail: annyborch@gmail.com, tlf. 2924 7726.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk