18. januar 2021
Café Ugarit er åbnet for sæsonen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Café Ugarit er åbnet for sæsonen. Privatfoto
Foto: DORTE FAERCH
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café og ishus åbner for sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café og ishus åbner for sæsonen
Stevns - 23. maj 2020 kl. 15:19

Rødvig: Godt nyt fra Rødvig Fiskerihavn. Sådan lyder det i en pressemeddelelse, hvor det bliver proklameret, at Iskagehuset og Café Ugarit i det Masritime Center i den blå hal på fiskerihavnen er åbnet i forbindelse med kritstihimmelfartsferien.

Jens Rolighed og Noah Barazi er atter klar til at tage imod gæster, nu hvor der begynder at blive åbnet op efter den lange nedlukning på baggrund af coronavirus.

Noah har styr på de nye regler om to kvadratmeter per person i caféen, og han tager derudover yderligere tiltag i brug, da han også ændrer på ind- og udgang til det store serveringsområde på første-salen. Dermed bliver der »ensrettet« i restaurantområdet for at minimere smitterisikoen mest muligt.

Noah har i år fået ansat en køkkenchef, ligesom hans kone, Manhal, kommer til at svinge taktstokken på spisestedet.

Der vil i år være et betydeligt større udvald i menuen, lyder det i pressemeddelelsen

Iskagehuset åbner som sædvanligt med de store take away-isvafler, og Jens Rolighed lover spændende nyheder henover sommeren - både i Iskagehuset men specielt også i butikken, hvor der kommer mange flere lokale varer på hylderne.

Blandt andet vil nogle af kunstnerne fra Værk 21 udstille nogle af deres flotte design. Man vil kunne opleve smykker, udsøgte træarbejder, smykker, fotos, træ og akryl. Derudover vil der også være kajakker og paddleboards til udlejning samt badeting.

Der vil også være salg af fødevarer med mere.

Børnene bliver heller ikke glemt, forlyder det. Butikken åbner dog først til pinse, når alt er helt på plads på hylderne.

Terrassen med den fantastiske udsigt er i fuld gang med at blive overdækket, således at også dette serveringsområde kan benyttes - uanset vejret.

Jens Rolighed og Noah Barazi glæder sig over, at der blev mulighed for at åbne, da det jo har set sort ud med hensyn til corona-krisen.

Nu glæder de sig til at slå dørene op og sige: Velkommen!

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk