14. april 2021
Line Findahl Nielsen glæder sig til at slå dørene op for sin nye interiørbutik. Foto: Anders Grann
Line Findahl Nielsen glæder sig til at slå dørene op for sin nye interiørbutik. Foto: Anders Grann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butik Hjemlig åbner i Hovedgaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butik Hjemlig åbner i Hovedgaden
Stevns - 02. april 2021 kl. 06:23
Af Rikke Michael Hansen

Af Rikke Michael Hansen
Lørdag 3. april åbner der ny butik i Hårlev. Denne dag åbner interiørbutikken 'Butik Hjemlig' på Hovedgaden 29 i Hårlev.

Den nye butik deler adresse med 'Blomsterskuret', der åbnede sidste år i maj med salg af blomster, sammenplantninger med mere.

- Men da Blomsterskuret kun bruger halvdelen af lokalerne, har jeg fået lov at flytte ind med mine varer i den anden halvdel, fortæller den nye butiksindehaver, Line Findahl Nielsen, der altid har haft en stor interesse og passion for interiør og boligindretning.

- Jeg har til gengæld aldrig haft butik før, men da muligheden bød sig, valgte jeg at slå til, fortæller Line Findahl Nielsen, som bor i Hårlev og har et fuldtidsjob ved siden af sit nye butikseventyr.

I 'Butik Hjemlig' vil man kunne finde et stort udvalg af brugskunst samt møbler til hjemmet. Der vil være et udvalg af både lysestager, lamper, nipsting, vaser, krukker, kurve, dekorationer, tæpper, puder, plaider mm. Og til at starte med et mindre udvalg af møbler i form af bl.a. lænestole, puffer og sofaborde.

- De varer, jeg indtil videre har fundet, er primært fra danske leverandører. Jeg vil gerne skille mig ud, så det er ikke varer, der kan fås alle steder, forklarer Line Findahl Nielsen, og oplyser at det bl.a. andet er livsstilsmærker som La Vida, Sjælsø Nordic og Chic Antique.

Kom selv ind og se udvalget, når 'Butik Hjemlig' slår dørene op på lørdag den 3. april kl. 10.00. Til at begynde med vil Line være i butikken onsdag, fredag og lørdag, mens hendes kæreste vil stå i butikken om mandagen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk