27. september 2020
Dette amerikanske par blev for et par siden viet i den gamle kirke ved Højerup med Magical Weddings som arrangør. Prviatfoto
Dette amerikanske par blev for et par siden viet i den gamle kirke ved Højerup med Magical Weddings som arrangør. Prviatfoto
Foto: BENTE MAGELIUS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bryllupsturismen bløder - halveret af nye regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bryllupsturismen bløder - halveret af nye regler
Stevns - 13. august 2020 kl. 14:12
Af Erik Nielsen

Bryllupsturismen er blevet ødelagt, efter reglerne blev strammet sidste år for at lukke et »hul« til såkaldte proformaægteskaber.

arrow Læs også: Bryllupsturismen på Stevns er hårdt ramt af nye regler

Sådan lyder det fra nogle af de kommuner, som har nydt godt af, at udenlandske par har søgt eksotiske steder at blive gift.

En af de 11 hårdest ramte kommuner i Danmark er Stevns, hvor antallet af bryllupper er næsten halveret fra 2018 til 2019.

- Det er en utrolig trist udvikling, som startede med, at reglerne blev strammet, så der nu skal godkendes en såkaldt prøvelsesattest for hvert udenlandsk par, der skal giftes her i landet. Det har skabt et utroligt bureaukrati og en langsommelighed i processen, der gør, at mange udenlandske par vælger Danmark fra, siger Grethe Ahrensbach.

Hun er ejer og stifter af det ellers succesfulde Magical Weddings på Stevns, som har specialiseret sig i at arrangere bryllupper for udlændinge på Stevns.

Hun mærker i den grad nedgangen, som i år er blevet ekstra markant, efter coronakrisen satte ind.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk