14. december 2017
Jan E. Sørensen - der er formand for Brugsforeningen i Strøby - tænker sammen med resten af bestyrelsen i utraditionelle baner for at sikre Strøbys eneste dagligvarebutik for fremtiden. Lige bag ved Brugsen kommer der til at ligge  udlejningsboliger. Man er klar til første spadestik i løbet af efteråret og regner med at stå færdig med byggeriet næste sommer. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Jan E. Sørensen - der er formand for Brugsforeningen i Strøby - tænker sammen med resten af bestyrelsen i utraditionelle baner for at sikre Strøbys eneste dagligvarebutik for fremtiden. Lige bag ved Brugsen kommer der til at ligge udlejningsboliger. Man er klar til første spadestik i løbet af efteråret og regner med at stå færdig med byggeriet næste sommer. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugsen bygger sig ind i fremtiden med boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugsen bygger sig ind i fremtiden med boliger
Stevns - 12. august 2017 kl. 05:52
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Snart kommer der helt nye boliger centralt i Strøby. Faktisk vil man kunne skrive i annoncer for de kommende udlejningsboliger, at de ligger ikke bare »tæt på« men »lige klos op ad« Dagli'Brugsen.

Boligerne bliver bygget på Brugsens grund, som man ad flere omgange har erhvervet sig op gennem årene. I øjeblikket er der en fin græsplæne, hvor der blandt andre ting har været plads til cirkus. De må nu finde et andet sted at sætte deres telte op, forklarer den nye formand for bestyrelsen: Jan E. Sørensen.

Han har overtaget formandsposten efter Ole K. Jørgensen, der nu er næstformand - en titel, Jan E. Sørensen tidligere havde. De har dermed blot byttet plads.

- Vi er sådan set helt klar til at gå i jorden, da alle tekniske undersøgelser er på plads. Men det bliver først i efteråret, at det første spadestik bliver taget, siger han til DAGBLADET, da avisen kigger forbi.

Han har siddet i bestyrelsen i flere år og blev efter den seneste generalforsamling formand for Dagli'Brugsen, der er helt og aldeles selvstyrende inden for Coops rammer.

Brugsen ejer allerede én udlejningsejendom i Strøby samt én i Greve. Og det er ikke, fordi man har tænkt sig at konvertere til boligmarkedet.

- Vi gør det her, fordi vi gerne vil sikre vore brugs mod at være fuldstændig afhængig af et overskudsgivende dagligvaresalg. Vi ved godt, at små butikker kan blive presset på salget, og med dette tiltag spreder vi vores indtjeningsmuligheder ud på andre områder. Men kun for at sikre byens dagligvarebutik for fremtiden. Strategien er at sprede indtægterne ud, så vi kan konsolidere os. Det kaldes vist rettidig omhu, siger Jan E. Sørensen, der forklarer, at Brugsen på den måde kan fortsætte med at holde åbent uden problemer - selv om den et stykke tid skulle vise sig at komme til at køre med underskud.

Læs mere i DAGBLADET Stevns lørdag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk