20. januar 2021
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bortgået 25-årig fundet af politihund i en frostkold mark midt om natten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bortgået 25-årig fundet af politihund i en frostkold mark midt om natten
Stevns - 28. december 2020 kl. 13:20

Natten til søndag kontaktede en bekymret mor politiet, idet hun savnede sin 25-årige søn, som var gået i spirituspåvirket tilstand.

Klokken var på dette tidspunkt 00.54, og moren havde hentet sin søn fra en julefrokost, og da de kom hjem til bopælen på en ejendom uden for Store Heddinge, ville han ikke med indenfor.

Da kvinden 15 minutter senere kom ud til bilen var sønnen væk. De pårørende ledte efter den 25-årige i halvanden time uden at finde ham. Og en decideret eftersøgning efter den bortgåede mand blev iværksat, hvor flere patruljer fra politiet blev sat ind for at finde manden.

En hundepatrulje kørte til den landejendom, hvor manden var forsvundet. Her fik politihunden fært ud over en mark, så patruljen fulgte sporet og fandt den 25-årige sovende på marken cirka 300 meter fra landejendommen.

Temperaturen var omkring frysepunktet og det kunne have fået fatale følger for den 25-årige, hvis han ikke var blevet fundet i tide. Han blev fulgt tilbage til gården, hvor hans pårørende tog sig godt af ham, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport for den forgangne weekend.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk