25. september 2020
Katja Skjold og hendes egne hunde er klar til at tage imod, når hun og hendes mand på fredag åbner Vandrigsgaard hundehotel. Borgmester Anette Mortensen fra Stevns Kommune kommer og åbner stedet officielt. klokken 16.30. Foto: Thomas Olsen
Katja Skjold og hendes egne hunde er klar til at tage imod, når hun og hendes mand på fredag åbner Vandrigsgaard hundehotel. Borgmester Anette Mortensen fra Stevns Kommune kommer og åbner stedet officielt. klokken 16.30. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester indvier luksushotel på Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester indvier luksushotel på Stevns
Stevns - 19. november 2019 kl. 20:32
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ifølge invitationen så er alle inviteret til at komme ud og se noget, der aldrig før er set i Danmark: det første luksushotel for hunde. Det sker på Stevns på fredag mellem klokken 14 og 18. En gammel staldbygning er bygget fuldstændig om og indrettet efter alle kunstens regler.

arrow Læs også: Billeder: Nyt luksushotel for hunde er nu åbnet - kom med indenfor

Katja Skjold og hendes mand, Michael, åbner Vandrigsgaard hundehotel med inspiration fra USA.

- Hundehotellet indrettet i en hjemlig og varm atmosfære, hvor der er farver og billeder på væggene, samt brændeovn samt tv og sofa til hundene, lyder det fra Katja Skjold, der også forklarer, at på Vandrigsgaard bor hundene i rigtige værelser, som hver har deres eget tema inspireret af smukke steder i verden.

Hun og Michael holder åbningsreception nu på fredag 22. november fra 14-18, hvor alle er velkomne, og der bliver budt på lidt lækkert til ganen på adressen Vandrigsvej 17 ved Gevnø under postnummer Store Heddinge.

- Til vores grand opening vil man udover os selv, kunne møde vores tilknyttede adfærdsspecialist Betina Sabinsky fra DogWise og vores ambassadør Janni Ree.

Den helt officielle indvielse står borgmester Anette Mortensen for klokken 16.30.

- Vi er meget stolte over, at borgmesteren har afsat tid til at komme her. Det er vi meget glade for, siger Katja Skjold til DAGBLADET.

arrow Fakta om et luksushotel for hunde
23. november 2019 kl. 06:32 Opdateret: kl. 17:57
arrow Luksushotel med spa og massage for hunde åbner på Stevns
13. juli 2019 kl. 06:23 Opdateret: kl. 17:39
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk