6. maj 2021
Borgmester Anette Mortensen (V) overtager den 1. marts i år formandsposten i Fonden Stevns Klint Besøgscenter efter kommunaldirektør Per Røner. Arkivfoto: Klaus Slavensky
Borgmester Anette Mortensen (V) overtager den 1. marts i år formandsposten i Fonden Stevns Klint Besøgscenter efter kommunaldirektør Per Røner. Arkivfoto: Klaus Slavensky
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester får formandsposten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester får formandsposten
Opdateret 12. februar 2021 kl. 10:27
Stevns - 12. februar 2021 kl. 06:34
Af Klaus Slavensky og Henrik Fisker

Borgmester Anette Mortensen (V) kan nu føje endnu en titel til sit cv. Fra 1. marts bliver hun formand for Fonden Stevns Klint Besøgscenter. Udnævnelsen skete i mandags på fondens seneste bestyrelsesmøde.

arrow Læs også: Tidsplan holder: Besøgscenter åbner i forsommeren 2022

Anette Mortensen blev så sent som på Kommunalbestyrelsens møde 21. januar udnævnt som Stevns Kommunes repræsentant i bestyrelsen i stedet for kommunaldirektør Per Røner, der går på pension med udgangen af marts. Derfor var hun mandag med til sit første bestyrelsesmøde i fonden, som kvitterede med at udpege hende til ny formand. Hun får således nogle ugers overlap med sin forgænger, inden han forlader Stevns Kommune.

- Det er en opgave, som jeg glæder mig til, for arbejdet med besøgscentret og verdensarven er både spændende og vigtig for Stevns, lyder det fra borgmesteren.

Som borgmester har hun fulgt arbejdet tæt - dels fra sin plads i bestyrelsen for Stevns Klint Verdensarv og dels fra sin plads i de to bedømmelsesudvalg i arbejdet med besøgscentret med arkitekt- og formidlingskonkurrencen, siger Anette Mortensen.

Fonden Stevns Klint Besøgscenter består fra 1. marts af Anette Mortensen, udpeget af Stevns Kommune, arkitekt MAA Niels Friis, cand.negot. Pernille Illum, seniorkonsulent Thomas Møller Kristensen samt direktør Tove Damholt, udpeget af Verdensarv Stevns.

Ifølge planen skal der tages første spadestik på besøgscentret senere i år, og at den nye attraktion åbner for gæster i 2022.

arrow Billeder: Naturen kalder på erstatning - og får det
17. januar 2021 kl. 05:45 Opdateret: kl. 18:17
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk