17. oktober 2019
Lystbådehavnen i Rødvig er én af kommunens mange turistattraktioner. Arkivfoto
Lystbådehavnen i Rødvig er én af kommunens mange turistattraktioner. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgermøde om lystbådehavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgermøde om lystbådehavn
Stevns - 17. april 2019 kl. 12:06
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lystbådehavnen i Rødvig er en central turistattraktion på Stevns og en af kommunens seværdigheder, der ligger som perler på en snor i verdensarvsformidlingen af Stevns Klint, der er udpeget af Unesco. Lystbådehavnen understøtter både bosætning, turisme og fritidsinteresser og udviklingen af havnen er derfor afgørende for det turismestrategiske arbejde og for Rødvig som attraktiv sommer- og bosætningsby.

En ny lokalplans formål er at sikre og understøtte den igangværende udvikling af lystbådehavnen, hvor der blandt andet gives mulighed for, at der kan etableres café og restauration på lystbådehavnen. Herudover giver lokalplanen også mulighed for, at der kan afholdes forskellige arrangementer på de offentlige kajarealer, samt at der kan opsættes flytbare enheder med salg af mad og drikke.

Et trykt eksemplar af lokalplanforslaget kan ses i Borgerservice i Store Heddinge - ellers kan man se det digitalt på denne adresse: www.kortlink.dk/xnpn.

Onsdag 24. april er der borgermøde om lokalplanen fra klokken 19-21 på Stevns Friskole på Vemmetoftevej 6 i Rødvig.

Hvis du vil deltage i mødet, skal du melde dig til på Stevns Kommunes hjemmeside senest den 20.april. Tilmeld via www.stevns.dk under om kommunen, planer og politikker, lokalplaner eller på dette direkte link: www.kortlink.dk/xnpq.

Udvalg for Plan, Miljø og Teknik har den 12. marts 2019 godkendt, at forslag til Lokalplan 192 for Rødvig Lystbådehavn, og det blev sendt i 4 ugers offentlig høring 10. april og frem til 8. maj.

Alle bemærkninger, indsigelser eller ændringsforslag skal være modtaget af Stevns Kommune senest den 8.maj.Det er muligt at sende høringssvar til lokalplan@stevns.dk eller med almindelig post til Stevns Kommune, Postboks 83, 4660 Store Heddinge, att: Teknik & Miljø, lokalplan.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk