24. maj 2019
Skuresvampe og malerpensler får deres eget liv, når Passepartout Teater laver forestilling på Erikstrupscenen lørdag kl. 11.00. Pressefoto
Skuresvampe og malerpensler får deres eget liv, når Passepartout Teater laver forestilling på Erikstrupscenen lørdag kl. 11.00. Pressefoto
Foto: Ole H.Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børneteater om ret til et værdigt liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneteater om ret til et værdigt liv
Stevns - 07. november 2018 kl. 15:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En enkel, underholdende og fantasifuld familieforestilling for børn, unge og deres familie om noget så stort som menneskerettigheder.

Det er, hvad Stevns Teaterforening lover, når der på lørdag er teaterforestilling for de 6-12 årige børn i Erikstruphallen. Forestillingen hedder To BE, opføres af Passepartout Teater, begynder kl. 11.00 og varer 50 minutter.

Forestillingen har spillet i mange lande og bygger på underspillet humor og æstetisk finurlighed. Den er skabt af danske Jacques S Matthiessen, der selv spiller med sammen med en række overraskende figurer.

Jacques arbejder ved sit bord, hvor figurer i de mest uventede materialer dukker op. Helt almindelige ting som svampe og børster kommer til live lige foran næsen på os. Pludselig befinder vi os i disse figurers liv. Vi føler med dem, når de forelsker sig, når de får arbejde, og når de må flygte. Den lille familie løber ind i besværligheder og forhindringer, men også sejre og indfrielser - af basale menneskelige rettigheder.

Billetter købes på Stevns Teaterforenings hjemmeside: www.stevns-teater.dk. Prisen er 125 kroner i løssalg og 60 kroner for børn og medlemmer af teaterforeningen. Både voksne og børn skal have billet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk