14. oktober 2019
I sæsonens sidste børneteaterforestillingen skal de mindste med på en rejse op i himlen. Pressefoto
I sæsonens sidste børneteaterforestillingen skal de mindste med på en rejse op i himlen. Pressefoto
Foto: Søren Meisner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børn rejser op i himlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn rejser op i himlen
Stevns - 21. marts 2019 kl. 15:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Stevns Teaterforenings sidste børneforestilling i denne sæson skal ungerne mellem halvandet og fem år en tur i himlen. Det sker i form af en rejse, hvor tilskuerne skal svæve af sted med Teater Minsk.

To dansere tager publikum med ind i en blød og bevægelig verden. Skyerne svæver let omkring i en dans, og kroppe får rummet til at blafre, hvirvle og hviske. Hvis man lægger sig ned og kigger op eller rykker helt tæt på en lille lyssky, kan man få øje på en figur, en form, en leg.

Se op på himlen gennem mine tæer! Kan du få skyerne til at vende på hovedet? Kan du høre stjernerne, lyder spørgsmålene fra Teater Minsk.

Forestillingen: Himmel varer 35 minutter og vises to gange på Stevns. Første gang er i Erikstruphallen på lørdag 23. marts kl. 11.00. Her er billetprisen på 125 kroner i løssalg eller 60 kroner for børn og voksne medlemmer af teaterforeningen. Billetter fås på www.stevns-teater.dk.

Anden gang er tirsdag 26. marts kl. 10.00 i Hårlevhallen (hal 3) ved en særforestilling for dagplejebørn, institutioner og børn med forældre på orlov.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk