19. november 2019
Politiet fandt trods eftersøgning i området ved Garderhøjen ikke den unge mand, der søndag skal have blottet sig for en mor og hendes halvandet år gamle barn.
Politiet fandt trods eftersøgning i området ved Garderhøjen ikke den unge mand, der søndag skal have blottet sig for en mor og hendes halvandet år gamle barn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blottede sin penis over for en mor med barnevogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blottede sin penis over for en mor med barnevogn
Opdateret 17. juni 2019 kl. 14:02
Stevns - 17. juni 2019 kl. 10:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag klokken 16.40 anmeldte en 32-årig kvinde fra Ringsted, at hun under en gåtur med en barnevogn kl. cirka 16.10 i et skovområde ved vandet ud for Garderhøjen ved Strøby på Stevns havde bemærket en fremmed mand.

Hun havde tilfældigt mødt ham, men da de havde passeret hinanden, var han fulgt anmelderen. Da det halvandet år gamle barn i barnevognen pludselig vinkede til manden, vendte anmelderen sig om og så, at manden gik med blottet penis og foretog onanibevægelser. Da han var opdaget, forsvandt han ad en sti i området.

Manden blev beskrevet som: mand, 17-20 år, cirka 180 centimeter høj, muskuløs af bygning, sort kort hår med krøller, iført sandfarvet hættetrøje, mørkeblå joggingbukser og hvide sko. En patrulje ledte efter manden i området, men fandt ham ikke.

Personer, der måtte have bemærket manden i området, eller som har oplysninger om hans identitet, bedes henvende sig til politiet i Køge på tlf. 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk