15. december 2018
Camilla Friis og Maria Nordahl har åbnet blomsterforretning i Shell-tankens gamle butik på Højerupvej. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Camilla Friis og Maria Nordahl har åbnet blomsterforretning i Shell-tankens gamle butik på Højerupvej. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blomster på den gamle tankstation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomster på den gamle tankstation
Stevns - 15. februar 2018 kl. 05:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Henrik Fisker
To kvinder åbnede i lørdags en ny blomsterforretning i Store Heddinge. Det sker i den nu lukkede butik, der frem til 1. november hørte til Shell-tanken på Højerupvej. Her slog Maria Nordahl og Camilla Friis dørene op for et 50 kvadratmeter stort butikslokale fyldt med blomster og grønne planter.

arrow Læs også: Når én butik lukker, er der en ny på vej

Allerede fra første dag var der travlt i den nye blomsterforretning. Også i dagene efter weekenden har kunderne fundet vej til Nordahl & Friis i byens udkant.

- Det er en fin placering, selv om den ikke ligger i bymidten. Det er godt at ligge ved indfaldsvejene til byen, og så er der først og fremmest masser af plads at parkere bilen på, siger Maria Nordahl, der de seneste tre et halvt år har arbejdet i Blomsterpigen i Algade.

Hendes kollega er Camilla Friis, der har været selvstændig i rengøringsbranchen i 10 år. Siden nytår har de arbejdet for at gøre tankstationens butik klar til blomsterforretning.

Åbningen kommer samtidig med, at Blomsterpigen lukker i Algade. Indehaver Nina Louise Tjørn har flyttet forretningen hjem til Magleby, hvor hun bor. Derudover rummer Store Heddinge Mona's Blomster i Rengegade.

- Der er sagtens plads til os allesammen, lyder det optimistisk fra Maria Nordahl.

arrow Vi har mange muligheder, hvis vi bare tør gribe dem
15. februar 2018 kl. 13:51 Opdateret: kl. 13:29
arrow Handelsbyens store nedtur
12. februar 2018 kl. 13:34 Opdateret: kl. 13:34

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk