4. december 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billetsalg til halfest går godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetsalg til halfest går godt
Stevns - 02. april 2019 kl. 16:16
Af Erik Nielsen

Billetsalget til Kim Larsen Jam i Hårlev hallen lørdag 13. april går godt oplyser Ib Petersen, der sammen med Hårlev BK og Bankoforeningen Elverhøj og Jørgen Larsen står bag arrangementet.

- Der er til dato solgt 359 spise og koncert billetter og 23 kun koncert billetter så 382 i alt. Så det er ganske udmærket. 400 var hvad vi håbede på , 500 selvfølgelig endnu bedre men det kan jo nås endnu, forklarer Ib Petersen over for DAGBLADET.

Arrangørerne lover det bliver der fest og gang i den når Kim Larsen Jam, med den super energiske og sprudlende Peter Philipsen, kommer og spiller op i hallen.

- Han er kendt for at give den hele armen sammen med sit professionelle orkester, lyder skudsmålet fra arrangøren.

Orkesteret tæller Ole Kibsgaard fra Shu-bi-dua og medlemmer der har spillet med i Bellami og Kjukken, så de bliver hovedhovedattraktionen til en aften med gang i den, hvor der også vil blive serveret en dejlig buffet med forret leveret af Kokkens Livretter.

Det er dog ved at være sidste chance, hvis man skal have en billet, der dækker både koncert og mad.

- Af praktiske grunde så lukker vi for salget spisning og koncert billetter officielt 3. april, det vil dog være muligt ved henvendelse til Kokkens Livretter i Hårlev hallen på mobil 27833762 at købe den fulde billet med spisning frem til søndag 7. april, forklarer Ib Petersen.

Under middagen vil det lokale diskotek Maitrix skabe stemning, og efter koncerten sørger diskoteket for musik til det fyldte dansegulv.

Dørene åbnes klokken 17.30 og fra klokken 18.30 er der middag.

Arrangementet slutter klokken 02. Billetprisen er 395 (ekskl. gebyr) for både koncert og mad.

Man kan købe billetter i HF Butikken i Hårlev og i Hårlevhallens cafeteria eller man kan gå ind på haarlevbk.safeticket.dk og købe koncertbilletterne uden man frem til og med 12. april. Og hvis der stadig er billetter tilbage på dagen, vil der også være mulighed for at købe billetter i døren fra klokken 20.30.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk