21. maj 2019
Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Rockende afslutning i Solgårdsparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Rockende afslutning i Solgårdsparken
Stevns - 02. august 2018 kl. 14:22
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste sommerkoncert i Solgårdsparken ligger den første onsdag i august, når de fleste er vendt hjem fra ferie, og det er altid The Rocking Ghosts, der leverer musikken. Vejret er som regel godt - ligesom det var usædvanligt godt i aftes. Jo - de kan noget med traditioner i Solgårdsparken.

Den lune sommeraften med sol på det grønne tæppe foran De Røde Pavilloner og de glade toner fra tresserne og halvfjerdserne gjorde arrangementet til en fest, som mange havde takket ja til.

De mange frivillige i de lysegrønne bluser havde en travl aften, men kan nu puste ud og samle kræfter, inden det går løs igen næste år.

Omsætningen i boderne har formentlig givet Solgårdsparkens Støtteforening et solidt rygstød til arbejdet med at vedligeholde og forskønne den smukke park.

Konceptet med bøffer på grillen, rødvin i glassene, populære toner, dans på græsset og hygge-komsammen i lange baner gik på ny rent hos publikum, der kommer fra hele Stevns og hele Køge Bugt-området.

The Rocking Ghosts var tilbage på scenen for 19. gang - til sæsonafslutningen, og selvfølgelig spillede de alle de gamle poprock-klassikere. Bare tag en tur mellem bordene ved De Røde Pavilloner på sådan en sommeraften og mærk, hvor glade publikum er.

Det er netop hemmeligheden bag de populære musikaftener. Folk kommer for at hygge og slappe af og møde andre mennesker i samme humør. Det smitter - og så falder paraderne i takt med, at smilene vokser, og mørket falder på.

Arrangørerne - alias de mange frivillige ildsjæle i Solgårdsparkens Støtteforening - tæller ikke, hvor mange mennesker der kommer til musikaftenerne. Men i aftes var der fyldt godt op.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk