15. august 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Høstfest, regn og klovnerier i Hårlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Høstfest, regn og klovnerier i Hårlev
Opdateret 17. august 2019 kl. 15:56
Stevns - 17. august 2019 kl. 13:56
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der vil være synd at sige, at mange mennesker var mødt op, da Hårlev Borger- og Erhvervsforening hold deres årlige høst- og kræmmermarked ved stationen. Vejrudsigten og den vedvarende regn fra morgenstunden var nok den altovervejende grund til, at det aldrig blev et tilløbsstykke.

arrow Læs også: Amalie insisterede på at slå sin bod op

Stadeholderne var dog trofast mødt op, så der var et varieret udbud for dem, der trodsede det fugtige vejr.

Kun få cykelryttere trodsede vejret og begav sig ud på de i alt fire ruter på Tour de Hårlev. Ja til én af ruterne var slet ikke mødt nogen op, og tilsammen var der lige omkring 25, der deltog i cykelløbet.

Klovnen Joye kom og lavede tryllerier sammen med de fremmødte børn, og arrangørerne var lykkedes med at få lavet en aftale med de Radikale om, at klovnen måtter stå i tørvejr under deres lyserøde pavillon. Og den radikale kommunalpolitiker Line Krogh Lay blev hurtigt draget ind i Joyes show, og så kan alle jo drage deres egne konklusioner om den alliance. Men som kommunalpolitikeren så kækt sagde:

- Jeg er ikke uvant med at lave alliancer med klovne!

Line Krogh Lay satte i øvrigt også gang i cykelrytterne ved start- og mållinjen lige ud for kræmmerpladsen, og borgmester Anette Mortensen (V) havde også fundet vej til Hårlev fra morgenstunden, hvor hun satte et par ord på som indgang til markedets morgenbord.

Den lokale liste i Kommunalbestyrelsen, Nyt Stevns, var også mødt op med sine to repræsentanter, Jørgen Larsen og Mogens Haugaard Nielsen, og i deres pavillon var det muligt at deltage i en rigtig høstkonkurrence, da man skulle kende forskel på fem forskellige kornsorter. Her kan det afsløres, at det drejede sig om hvede, byg, havre, raps og spinat - men hvad der var hvad, det var op til deltagerne af finde ud af.

Se billedreportagen her.

arrow Tilfreds trods regnfuldt høstmarked
19. august 2019 kl. 13:05 Opdateret: kl. 13:05
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk