27. juli 2021
Det giver mountainbike-entusiaster et flere kilometer nyt spor med mange udfordringer at boltre sig på. Her er det fra venstre formand Mads Hansen, Hans-Peter Harenberg og kasserer Christian Loving fra Stevns MTB, der står på én af de mange, nye ramper.
gallery icon

Se billedserie

Det giver mountainbike-entusiaster et flere kilometer nyt spor med mange udfordringer at boltre sig på. Her er det fra venstre formand Mads Hansen, Hans-Peter Harenberg og kasserer Christian Loving fra Stevns MTB, der står på én af de mange, nye ramper.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Fra fem til 50 medlemmer - og nu også med MTB-bane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Fra fem til 50 medlemmer - og nu også med MTB-bane
Stevns - 21. maj 2019 kl. 13:53
Af Erik Nielsen

Mountainbike er en populær cykel, der kræver et kuperet terræn for, at brugerne bliver udfordret. Stevns MTB blev stiftet for halvandet år siden og har siden tiltrukket mange entusiaster, som nu også kan tilbydes udfordringer på flere niveauer.

Lige uden for byskiltet ved Magleby ligger indkørslen til en lille perle på Stevns. Man skulle ikke tro, at der i tidernes morgen blev kørt store mængder affald ud på dette område, da det endnu blev brugt som lokal losseplads. Der er ingen spor af dette tilbage. Til gengæld er der nu helt nye spor - cykelspor for mountainbike-entusiaster. Og dem er der nogle stykker af på Stevns, der med rå rugbrødsmotorkraft, trillebør og skovle har fået skabt et område, som kan udfordre og inspirere Stevns MTB's medlemmer.

Den lokale forening blev skabt for halvandet år siden i december 2017 med fem lokale initiativtagere, der elsker at køre på mountainbike. I dag har Stevns MTB lige ved 50 medlemmer.

- Nu hvor vi har en lokal bane, så forventer jeg da, at vi kan tiltrække flere medlemmer, siger Christian Loving fra Store Heddinge, der er kasserer.

Sammen med formand Mads Hansen fra Rødvig og flere andre af medlemmerne har de brugt over 600 frivillige arbejdstimer på at få skabt bane-sporene og de mange nedkørsler og ramper. I lørdags blev det hele indviet, og i den sammenhæng kiggede både DAGBLADET og formanden for Plan-, Miljø- og Teknikudvalget i Stevns Kommune forbi.

- Det er virkeligt godt set af jer, at der her var en mulighed for at skabe noget, som mange kan få glæde af. Og jeg kan se, at det er lykkedes rigtigt godt, lød det fra Flemming Petersen (V), da han fik en snak med Christian Loving.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge tirsdag 21. maj

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her:

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk