18. januar 2019
583 cykelryttere blev i alt sendt afsted på Stevns Cykel Motions Stevns Rundt - dog kun 50 ad gangen af sikkerhedsmæssige årsager. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

583 cykelryttere blev i alt sendt afsted på Stevns Cykel Motions Stevns Rundt - dog kun 50 ad gangen af sikkerhedsmæssige årsager. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Fordobling af deltagerantal i Stevns Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Fordobling af deltagerantal i Stevns Rundt
Opdateret 08. august 2018 kl. 13:10
Stevns - 08. august 2018 kl. 12:44
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvor sidste års Stevns Rundt druknede i regnbyger og endte med et deltagerantal under 300, så var Stevns Cykel Motions flagskib på ny oppe på den store klinge, da dette års løb blev gennemført i aftes. Hele 583 havde valgt at søge mod parkeringspladsen ved Super Brugsen i Store Heddinge på en cykel for at skrive sig op til løbet. En fordobling i forhold til sidste år.

108 deltog på familieruten på 22 kilometer, 250 på 50-kilometerruten, mens 225 havde valgt at køre aftenens længste rute på 73 kilometer.

Der var cykelhold fra Haslev, Køge, Rønnede, Nykøbing Falster samt flere fra Københavns-området og så deltog den lokale entreprenør Brdr. K. Hansen selvfølgelig også med deres cykelhold.

- Vi er helt høje over den store interesse. Vi kan slet ikke få armene ned. Det er bare så fedt, lød det hudløst ærligt fra en glad Heidi Larsen, der er løbsleder af det man med rette kan kalde et stort cykelløb.

Interessen for løbet blev nok heller ikke ringere af, at der så sent som i søndags cyklede et kæmpe felt af professionelle cykelryttere ind over Stevns, da cykelløbet Post Nord Danmark Rundt fandt sin afslutning.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge onsdag 8. august

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk