22. marts 2019
Jeanne Johansen er tilsyneladende klar til at undervise i croquis i sin butik på Algade. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Jeanne Johansen er tilsyneladende klar til at undervise i croquis i sin butik på Algade. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder fra by night: Sol, sommer og stemning i gadebilledet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder fra by night: Sol, sommer og stemning i gadebilledet
Stevns - 29. juni 2018 kl. 22:16
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var den fredag, da sommerferien startede, månedslønnen lige var gået ind, og aftensolen strålede ned fra en blå himmel. Det kunne ikke være meget bedre - og så er der altså god stemning i byen.

Der var om ikke sort, så i hvert fald fyldt af mennesker i gadebilledet, for selvfølgelig var der grund til at komme til byen - f.eks. for at hilse på alle de andre. TV Lorry var kommet hele vejen fra Frederiksberg for at være med og arrangerede en tennislignende turnering midt på Nytorv, hvor der i øvrigt var fyldt af gæster på de hvide plastikstole. Men der var jo også musik i øregangen fra Hitfingers, der kunne alle de gamle travere fra Beatles og Clapton til Abba og TV2. Kul med Kok på sørgede for den helstegte pattegris, der havde været undervejs det meste af dagen, og den kunne skylles ned med skarpe smagsprøver fra Holte Vinlager.

Børnene foretrak Venstres hoppeborg eller at rappelle på Verdensarvens hvide klint foran Tinghuset - eller måske bare at score en ballon fra vrimlen af politiske partier, der trofast var mødt op, selv om der endnu ikke er udskrevet valg.

Jo, sådan var der noget for enhver - og mon ikke de fleste bare først og sidst glæder sig over, når der sker noget positivt på Stevns? I så fald var de kommet det rigtige sted denne fredag aften.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk