25. januar 2021
Glædelig jul fra Julemanden og hans kone til alle de artige børn i Hårlev. Foto: Rikke Michael Hansen
gallery icon

Se billedserie

Glædelig jul fra Julemanden og hans kone til alle de artige børn i Hårlev. Foto: Rikke Michael Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder af drive-in jul: Børnene skal da ikke snydes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder af drive-in jul: Børnene skal da ikke snydes
Stevns - 30. november 2020 kl. 17:08
Af Rikke Michael Hansen

Som optakt til julemåneden plejer der at være fin juletræstænding, festligt optog og god musik samt lækre godteposer til alle børnene i Hårlev. Men ikke meget er, som det plejer i år, for coronaen har stadig godt fat, og forsamlingsforbuddet lægger en dæmper på mange af de hyggelige juletraditioner.

- Men vi synes ikke, at børnene skulle snydes i år. Det er, som det er med coronaen, så vi gik i tænkeboks og fik idéen med en drive-in uddeling af godteposer i stedet, fortæller formanden for Hårlev Borger- og Erhvervsforening (HBE): Johnny Andersen.

Der var ikke langt fra tanke til handling. Sammen med Byens Banko fik HBE fat i Julemanden og hans kone, som straks sagde ja tak til at besøge Hårlev lørdag eftermiddagr. Her stod de klar på parkeringspladsen foran stationen fra kl. 15. Den næste halvanden time rullede bilerne stille og roligt frem i bedste køstil og drejede ind på pladsen.

De fleste forældre bar mundbind, og for nedrullede bilruder fik børnene hilst på selveste Julemanden og hans rare kone. Der blev også taget en del fotos af det julerøde par.

- Det fungerede rigtig godt, og så blev det mere personligt i år, end det plejer, for der var tid til den enkelte, og alle børn fik hilst på Julemanden. Der var også en del, som fik taget fotos, fortæller HBE-formanden.

Og godteposerne - som var pakket 72 timer i forvejen for at undgå smitte - var selvfølgelig også et hit. Johnny Andersen oplyser, at der blev uddelt i alt 255 godteposer.

- Det er noget nær det samme, som vi plejer at uddele, når vi har juletræstænding ved SuperBrugsen. Her plejer at blive uddelt et sted mellem 250 og 275 styk, slutter en tilfreds HBE-formand.

Mens de artige børn således alligevel fik deres godtepose af den rare julemand, blev lysene på byens juletræer uden større postyr - både foran Sundhedscentret og SuperBrugsen.

Selv om drive-in uddelingen således var en stor succes, så forventer HBE-formanden nu alligevel nok, at til næste år, så bliver alting igen, som det plejer - altså hvis coronaen tillader det.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk