25. september 2020
Willy Sørensen havde sin hustru, Susanne Stanley Jensen, ved sin side, da Claus Hemmingsen, der er bestyrelsesformand i DFDS og Mærsk Drilling, overakte ham Den Kongelige Belønningsmedalje efterfulgt af nogle velvalgte ord. Foto: Jens Ladegaard
gallery icon

Se billedserie

Willy Sørensen havde sin hustru, Susanne Stanley Jensen, ved sin side, da Claus Hemmingsen, der er bestyrelsesformand i DFDS og Mærsk Drilling, overakte ham Den Kongelige Belønningsmedalje efterfulgt af nogle velvalgte ord. Foto: Jens Ladegaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Willys store dag da han fik Den Kongelige Belønningsmedalje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Willys store dag da han fik Den Kongelige Belønningsmedalje
Stevns - 27. august 2019 kl. 14:19
Af Erik Nielsen

En uddannelse til maskinmester kan føre én vidt omkring. Og mandag eftermiddag førte det til Den Kongelige Belønningsmedalje for 48 års tro tjeneste hos én af verdens største virksomheder: A.P. Møller-Mæsk.

Willy Sørensen fik overrakt medaljen på Esplanaden af Claus Hemmingsen, der i flere år har været næstkommanderende i koncernen, men i dag er bestyrelsesformand for DFDS og Mærsk Drilling.

- Det er det højeste, man kan opnå her i livet, siger Willy Sørensen tit og ofte til sin kone: Susanne Stanley Jensen om det at have været ansat hos Mærsk.

Det afslørede han, da DAGBLADET besøgte ham i forbindelse med sit seneste jubilæum hos den store danske virksomhed.

Parret bor i Tommestrup, og det er herfra, at Willys verden går.

Der blev sejlet en del sømil rundt i verden, inden han i 1986 kunne kalde sig maskinchef efter at have sejlet den afsatte kurs som henholdsvis tredje, anden og første maskinmester.

I 1988 blev han så tilbudt et inspektørjob i land, hvorefter vejen gik over Singapore til den stilling, som han fratrådte i februar på grund af sygdom efter 48 års ansættelse. Havde sygdommen ikke fået lov til at bestemme, så var det egentlig Willys plan at tage 50 års-jubilæet med. Men sådan blev det ikke, og derfor indstillede A.P. Møller-Mærsk ham til Den Kongelige Belønningsmedalje netop nu. Og den fik han altså mandag.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge tirsdag 27. august.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk