22. november 2019
Willy Sørensen havde sin hustru, Susanne Stanley Jensen, ved sin side, da Claus Hemmingsen, der er bestyrelsesformand i DFDS og Mærsk Drilling, overakte ham Den Kongelige Belønningsmedalje efterfulgt af nogle velvalgte ord. Foto: Jens Ladegaard
gallery icon

Se billedserie

Willy Sørensen havde sin hustru, Susanne Stanley Jensen, ved sin side, da Claus Hemmingsen, der er bestyrelsesformand i DFDS og Mærsk Drilling, overakte ham Den Kongelige Belønningsmedalje efterfulgt af nogle velvalgte ord. Foto: Jens Ladegaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Willys store dag da han fik Den Kongelige Belønningsmedalje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Willys store dag da han fik Den Kongelige Belønningsmedalje
Stevns - 27. august 2019 kl. 14:19
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En uddannelse til maskinmester kan føre én vidt omkring. Og mandag eftermiddag førte det til Den Kongelige Belønningsmedalje for 48 års tro tjeneste hos én af verdens største virksomheder: A.P. Møller-Mæsk.

Willy Sørensen fik overrakt medaljen på Esplanaden af Claus Hemmingsen, der i flere år har været næstkommanderende i koncernen, men i dag er bestyrelsesformand for DFDS og Mærsk Drilling.

- Det er det højeste, man kan opnå her i livet, siger Willy Sørensen tit og ofte til sin kone: Susanne Stanley Jensen om det at have været ansat hos Mærsk.

Det afslørede han, da DAGBLADET besøgte ham i forbindelse med sit seneste jubilæum hos den store danske virksomhed.

Parret bor i Tommestrup, og det er herfra, at Willys verden går.

Der blev sejlet en del sømil rundt i verden, inden han i 1986 kunne kalde sig maskinchef efter at have sejlet den afsatte kurs som henholdsvis tredje, anden og første maskinmester.

I 1988 blev han så tilbudt et inspektørjob i land, hvorefter vejen gik over Singapore til den stilling, som han fratrådte i februar på grund af sygdom efter 48 års ansættelse. Havde sygdommen ikke fået lov til at bestemme, så var det egentlig Willys plan at tage 50 års-jubilæet med. Men sådan blev det ikke, og derfor indstillede A.P. Møller-Mærsk ham til Den Kongelige Belønningsmedalje netop nu. Og den fik han altså mandag.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge tirsdag 27. august.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk