16. december 2017
Rasmus Nøhr gav den gas med »banaliteter« fra scenen i Spilledåsens arrangement. Banaliteter - Ja, men man lades ikke i tvivl om, at Rasmus mener, hvad han synger om, lyder det i anmeldelsen. 						           Foto: Martin V. Andersen
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Nøhr gav den gas med »banaliteter« fra scenen i Spilledåsens arrangement. Banaliteter - Ja, men man lades ikke i tvivl om, at Rasmus mener, hvad han synger om, lyder det i anmeldelsen. Foto: Martin V. Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Udsolgt sal nød Nøhrs »banaliteter«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Udsolgt sal nød Nøhrs »banaliteter«
Stevns - 11. maj 2017 kl. 13:57
Af Poul Erik Madsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lille spillested på Algade i Store Heddinge med den intime atmosfære har fået installeret nyt højttalersystem, hvilket betyder en ikke ubetydelig forbedring af lydkvaliteten, som ellers er værdsat og berømmet af såvel publikum som de kunstnere, der gennem tiderne har besøgt stedet.

Som en af aftenens medvirkende musikere sagde: »Fantastisk, som man kan høre detaljer. F.eks. kunne jeg høre, hvilken slags stikker vores trommeslager havde gang i. Om de var med eller uden vinyl i enden«.

Man kan vel næppe forestille sig en bedre afslutning på sæsonen end den, der blev markeret af den elskelige troubadur, Rasmus Nøhr og hans velspillende band.

Banaliteter! Ja, men man lades ikke i tvivl om, at Rasmus mener, hvad han synger om.

Hans melodier virker så ligetil, overbevisende og selvfølgelige og afsætter hurtigt spor i hukommelsen, ja, er næsten ikke til at slippe af med igen, når først de er leveret med den inderlighed og autencitet, der er Rasmus' særkende.

Tak for en fornem koncert og tak til et stevnsk publikum, der villigt lod sig forføre.

Læs Poul Erik Madsens anmeldelse i DAGBLADET Stevns torsdag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk