13. december 2019
Dans og glæde har ingen alder. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Dans og glæde har ingen alder. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Tonerne fra Kim Larsens univers gjorde lykke i Solgårdsparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Tonerne fra Kim Larsens univers gjorde lykke i Solgårdsparken
Stevns - 04. juli 2019 kl. 13:20
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Lune Carlsen« diskede op med Kim Larsens univers, da det første af sommerens to musikarrangementer, som Solgårdsparkens Støtteforening står bag, fandt sted onsdag aften.

Mange havde fundet vej til Solgårdsparken for at få et genhør med Kim Larsens folkelige musik og sange udført af »Lune Carlsen« med band.

Musikken og teksterne fra den afdøde »hankat« er hvermandseje og tiltrækker alle aldersgrupper, hvilket man også så på græstæppet, hvor de helt unge generationer og deres mødre lod sig rive med og havde meget svært ved at stå stille.

Efter en kort velkomst gik Jan Carlsen på scenen klokken 19. Han har været vild med Gasolin og Kim Larsens tekst- og musikunivers siden sine helt unge år. Og at Carlsen ligner og lyder som Kim Larsen gjorde ikke oplevelsen ringere, da han optrådte i Solgårdsparken foran et medlevende og talstærkt publikum.

Vejret var ikke varmt, men heller ikke så køligt, at det fik folk til at blive hjemme, da området ved de røde pavilloner ligger rimeligt i læ for den kraftige vind, der hærger i disse dage.

Bandet, som »Lune Carlsen« havde med, bestod af Søren Sebber-Larsen på guitar og sang samt Jan Eliasson på bas og sang - sidst men ikke mindst Flemming Olsen på trommer.

Alle havde en fin aften, der som vanligt allerede startede tidligt med spisning af enten medbragt mad eller bestilt buffet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk