16. oktober 2019
Stemningen var høj i bådene fra Roklubben Stevns.  Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Stemningen var høj i bådene fra Roklubben Stevns. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Store Stevnsbåde roede sig helt ud på Haderslev Dam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Store Stevnsbåde roede sig helt ud på Haderslev Dam
Stevns - 11. juni 2018 kl. 15:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For andet år i træk sendte Roklubben Stevns en større delegation af ungdomsroere af sted til Haderslev regatta, hvor der i år blev lagt vægt på de store holdbåde.

Roklubben stillede med to dobbeltfirere, med ren Stevns besætning, i henholdsvis pige og drengeløb. Søndag tog begge både en guldmedalje med hjem og klubben forventer at forsætte med at udvikle de større både, i takt med ungdomsafdelingen kan levere roere til dem.

Drengebåden består af Nikolaj Andersen, Jakob Iversen, Nikolaj Olsen og August Poulsen, hvor pigebåden er sat sammen af Anna Iversen, Isabella Bache, Cecilia Tornehøj Kroll og Sofie Kristiansen.

Foruden dobbeltfirerne roede de stevnske unge i singlesculler og dobbeltsculler, hvor Nikolaj Olsen og Jakob Iversen roede en flot førsteplads hjem ligesom Sofie Kristiansen og Isabella Bache også tog sig af en guldmedalje, med en halv bådlængde ned til andenpladsen der blev besat af Cecilia Kroll og Anna Iversen.

Kian Crillesen fik desuden debut med en andenplads i Edonløbet og det varer ikke længe før han kan frigives til kaproningsbanerne i scullerbådene.

Kernen af ungdomsroerne udvikler sig stabilt og til trods for en lang periode med pålandsvind og svært vand for kaproerne er resultaterne tilfredsstillende på nuværende tidspunkt.

Nye roere kan komme ned på Fiskerihavnen 13, hver tirsdag klokken 1730, hvor en træner tager imod og gennemfører individuel oplæring af unge, der vil prøve kræfter med rosporten, uanset om det er motion eller kaproning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk