22. maj 2019
I den sidste uge i sommerferien kan Stevnsbadet åbenbart sagtens konkurrere med stranden. I hvert fald kan man konstatere, at 90 børn  fra i mandags til og med i dag torsdag har deltaget i den lokale svømmeklub SHS-Stevns og Dansk Svømmeunions Agua Camp. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

I den sidste uge i sommerferien kan Stevnsbadet åbenbart sagtens konkurrere med stranden. I hvert fald kan man konstatere, at 90 børn fra i mandags til og med i dag torsdag har deltaget i den lokale svømmeklub SHS-Stevns og Dansk Svømmeunions Agua Camp. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Stor succes med svømmelejr i varmen - 90 børn deltog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Stor succes med svømmelejr i varmen - 90 børn deltog
Stevns - 09. august 2018 kl. 14:10
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den lokale svømmeklub SHS-Stevns afslutter i dag fire dage med såkaldt Agua Camp - eller sagt på godt gammeldags dansk: svømmelejr. Denne lejr har i en årrække været særdeles populær blandt de stevnske børn, og selvom sommeren i år nok mere peger i retning af badning ved stranden, så har sommerlejren i år tiltrukket ikke færre en 90 børn til Stevnsbadet i denne uge.

Børnene er alle i alderen 7-12 år. Og sommeraktiviteten, der er en lejr uden overnatning, er en del af Aktiv Sommer-kataloget i kommunen. Den er arrangeret af svømmeklubben og udviklet af Dansk Svømmeunion, som har fået Rema 1000 med som hovedsponsor.

Hele 12 instruktører har i de fire dage siden i mandags sørget for, at de mange børn har det godt - og ikke mindst sjovt.

Og man må sige, at de er lykkedes med deres mission. 90 glade børn har fyldt svømmehallen og boldbanen med livlig aktivitet og leg, og de er blevet sendt meget trætte og meget varme hjem af instruktørerne hver dag.

Deltagerne har været igennem mange sjove og spændende aktiviteter. Blandt andet har de lavet opgavejagt, forhindringsbaner, udfordret sig selv hver især, lavet akrobatik, tillidsøvelser, livredning, arbejdet med de fem baderåd - og meget, meget andet - både i vand og på land.

Hvert år modtager hver deltager også en såkaldt goodie-bag med svømmebriller, badehætte, drikkedunk og T-shirt, og hver dag er der saft og frugt til alle. Dette er tilvejebragt gennem de sponsorater, som Dansk Svømmeunion har sørget for.

Igen i år er Rema 1000 navnesponsor og har sørget for frisk frugt og saftevand til de mange børn, mens Tygfonden har sponsoret de udleverede goodie-bags til alle deltagere.

Desuden har man rent lokalt i år også haft stor glæde af popcorn, som er sponseret af den lokale Meny i Store Heddinge. Alle trængte til både salt, sødt og vand på grund af varmen i det solrige sommervejr, der har været hele ugen, så det har været vigtigt at kunne tilbyde - specielt i år.

Og der er allerede lagt op til næste års sommerlejr, hvor Dansk Svømmeunion endnu engang vil være med til at arrangere Agua Camp i den sidste uge af skolernes sommerferie. Og skulle man være så uheldig at være blevet for gammel til AquaCampen, kan man glæde de 12-15-årige med, at svømmeunionen også næste sommer vil arrangere Ocean Rescue Camp. Det var et arrangement, man forsøgte sig med i år, og det blev til tre spændende og sjove livredningsdage på stranden i Rødvig i den første uge af sommerferien.

Næste sommer vil den aktivitet også være i Aktiv Sommer-kataloget, lover Dansk Svømmeunion.

SHS-Stevns melder også klar til 2019, efter en fantastisk uge, og så er alt jo faldet i hak, så man også næste år kan glæde over 100 børn og unge med de to vandaktiviteter både i Stevnsbadet og på stranden i Rødvig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk